NY SVEIS HOS CUTTERS I STORGATA!

Fått med dere at det geniale frisørkonseptet Cutters har åpnet ny salong i Oslo?! 
Jeg har jo skrevet et par ganger om de flinke folka på Cutters og jeg forsetter å la meg imponere av dem!
På bare 6 mnd har de gått fra èn salong i Bergen, til å nå ha 4 steder du kan klippe deg på, nemlig ved Fløibanen i Bergen og i Oslo finner du dem på Oslo City, Forskningsparken og i den nyeste fine salongen i Storgata!

SAMSUNG CSC

Konseptet er enkelt, du går inn i salongen, betaler på automaten eller via VIPS, setter deg og venter og du vil straks få klippet deg!  Klippen tar omtrent 15 minutter, ikke noe vasking og dilling, kun klipping- og prisen den er 299,- uansett!

SAMSUNG CSC

Den nyeste salongen som åpnet for bare en uke siden, er plassert helt ypperlig i Storgata 33, med kort vei opp til Youngstorget og Torggata- ganske så midt i smørøyet med andre ord!

SAMSUNG CSC

Tenkte også å dele noen kjappe fakta om hvorfor jeg digger Cutters mens jeg har deg her:
– Hver siste mandag i måneden drar frisørene fra Cutters ut til frivillighetsorganisasjoner og tilbyr GRATIS klipp til noen av de som kanskje trenger det mest. Les mer om det her
– 
Prisen er 299,- uansett om du er kvinne eller mann, eller har langt eller kort hår!
– Kvalitet og fornøydhetsgaranti – det er dyktige frisører som jobber hos Cutters og de streber etter å gi deg den beste opplevelsen med høy kvalitet!

SAMSUNG CSC

Jeg bare elsker designet i salongene, det er så utrolig fresht, enkelt og kult, og folka som jobber der er fantastisk glade og flike!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Da jeg var på lynferien min i uken, droppet jeg innom den fine nye salongen i Storgata for å få stusset sveisen min litt. Heldige meg fikk flinke Fetisha til å gå løs på håret mitt, og jammen lot jeg henne gå litt crazy når hun først var igang!

SAMSUNG CSC

Jeg satt meg i stolen og bare – “nå må de slitte tuppene mine av og sååå luuuurer jeg litt på om jeg har lyst på litt sånn undercut i nakken…” 

Det var ikke noe å lure på lengre for plutselig satt jeg der med en liten hestehale i hånden! Så nå har jeg kastet meg på trenden med undercut i nakken jeg også! Fetisha lagde en lekker V form i nakken min og resten av håret fikk seg en real stussings og oppfriskning, super digg!

SAMSUNG CSC

SE så GØY! Hihi, og det er dødsdigg å ta på, pluss at hodebunnen min elsket å få litt luft.

SAMSUNG CSC

Her er noen av de fine folka du finner hos Cutters i Storgata -Så om du skulle trenge deg en klipp og har lyst å få det gjort hos flinke proffe folk til en pris du ikke blakker deg fullstendig på – Stikk innom Cutters og hils gjerne fra meg! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg style den nye sveisen min og få tatt litt nye freshe bilder av den så dere kan få se! ♥ 
Ha en super duper lørdag fininger!

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Friøsr #Cutters #Klipp #Oslo #Blogg 

Siste innlegg