Wonderland

SAMSUNG CSC

Hei igjen fineste! 
Nå har jeg fått knipset litt bilder av den nye sveisen min, som i dag er satt opp i en oppned omvendt flette fra bakhodet og opp, og fra toppen av hodet og bakover- samlet i en knute på toppen! Hvis det gikk an å skjønne, hehe, men dere ser det på bildene under iallefall.

SAMSUNG CSC

I tillegg bare MÅ jeg vise dere mitt siste makeupinnkjøp- nemlig denne sykt fine leppestiften fra Gwen Stefani kolleksjonen til Urban Decay. Den er bare SÅ lekker atte- bare sjekk den herlige rosa fargen!! 

SAMSUNG CSC

Trenger ikke noe særlig anna makeup når denne er på for den er så fin at den skal få skinne i fred! ELSK!

SAMSUNG CSC

Såå lovet jeg jo flere bilder av sveisen, og må si at jeg kommer nok til å gå med oppnedflette fra bakhodet endel fremover! Da kommer undercuten skikkelig godt frem og oppned fletten får også ekstra oppmerksomhet syns jeg! 

SAMSUNG CSC

Messy Bun frisyren er jo kul i seg selv, men med en flette fra front og bak som møtes i toppen så blir det liksom litt mer spennende, er du ikke enig?

SAMSUNG CSC

Jeg er uansett superhappy, både med min nye frisyre og den deilige nye leppestiften, for ikke bare er den fin å se på, den er helt fantastisk å ha på leppene!
Myk og god i konsistensen, VELDIG godt pigmentert så den sitter lenge på og passe matt og shiny på samme tid- PERF!

SAMSUNG CSC
For å komplementere mitt freshe nye hår- måtte jeg jo ha på meg noe freshe kule klær vettu, så i dag har jeg satt sammen StyleConnection Comic Swim Suit med StyleConnection Boring Denim Shirt, et par jeans fra H&M og shades fra Kapphal.

______________________________

Hehe, fikk en melding av bestisen min da jeg snappet henne et bilde av antrekket og hun bare “Har du i det hele tatt badet i den badedrakten?!” 
“Nei det har jeg ikke, norsk sommer og greier vettu” svarte jeg, og hun skriver “Du sliter den faktisk ut….. på LAND! bahahahaa!”

Hehe- hun har jo helt rett- meeen når ikke sommeren byr på badevær- så tar vi badeklær inn i vanlige klær! ♥
Har dere en fin lørdag mine fine? 

______________________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Friøsr #Cutters #Klipp #Oslo #Blogg #Cutters #Outfit #StyleConnection #DagensOutfit #DagensMakeup #UrbanDecay

Siste innlegg