Resting Bitch Face

SAMSUNG CSC

Current mood- skamtrøtt med poser under øya og et RBF fastgrodd i ansiktet mitt..

Altså, det er greit at det er sommerfeire, og at det for deg ikke er noe hinder i å feste hvilken som helst dag i uken og at du ikke skal opp tidlig for å jobbe.
Men det skulle altså JEG!
Så kjære nabo, hvem enn nabo det var, for det klarte jeg ikke å lokalisere- tusen takk for at du og festen din spilte seriøs syre trance musikk på full guffe laaangt uti natten i natt sånn at jeg knapt har fått noe søvn. Håper i det minste du og alle dine høylydte skrikende (asså hva er greien med å hyle høylydt utenfor liksom) venner er max fyllasjuk i dag, som et lite plaster på såret til meg..

SAMSUNG CSC

Som dere sikkert skjønner funker jeg ekstremt dårlig på lite søvn, uffameg, jeg blir så sur og guffen og uggen og bare blæ….
Vi bor tross alt i et ekstremt rolig familiestrøk, med såvidt jeg visste bare folk i 40+ skiktet med små barn, så var virkelig ikke forberedt på å ligge våken halve natten pga festing på en tirsdag!

SAMSUNG CSC

Vel- nå har jeg akkruat kommet hjem fra jobb og får snart besøk av Evi som skal friske opp hårfargen sin litt, så har akkurat laget meg en heftig kopp kaffe slik at jeg får opp energinivået litt. 

SAMSUNG CSC
Men men- nå fikk jeg iallefall et passende innlegg til disse suritryne bildene jeg endte opp med å ta forrige uke og ennå ikke har delt! Haha! 
Jeg er egentlig stort sett bli altså- så med litt kaffe nå og avslapping så lover jeg å komme tilbake med et stort smil og positiv attitude!

Fortell meg gjerne hva som står på agendaen deres i dag og så håper jeg at dere nyter dagen! ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #StyleConnection #RBF

 

2 kommentarer
  1. Uff, er så kjipt det. Får håpe det ikke blir sånn i kveld og, og at du får en god natts søvn ^^
   Flotte bilder! skikkelig modellface, hehe.
   Jeg skal snart avgårde for å få med meg vg-lista. Ha en god kveld!

  2. Kjempefine bilder !
   Forresten så har jeg et innlegg om å donere hår til kreftpasienter, kun 20 cm av håret. Gjerne ta en titt/ si din mening, evt vet om noen som kunne tenkt seg å gjøre det. Det er forresten helt gratis 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg