How To Be Single

SAMSUNG CSC

Nå stikker jeg fingrene mine uti farvann som jeg ikke vanligvis skriver om igjen- merker at jeg driver å gjør det mer og mer om dagen, men har man skrivelyst så har man skrivelyst! Og jeg kan tenke meg at det av og til faktisk er litt kjekt å lese om noe annet enn sminke og skjønnhetstips hele tia?
Vel, uansett- tenkte å komme med et innlegg om en artikkel jeg leste her om dagen på side2.no om 6 fordeler ved å være singel. 

De fleste bloggerne jeg følger er i faste forhold, og mange av de som ligger på topplisten er også det- og deler både bilder og hendelser fra sine liv med sine partnere. Det er flott og fint det altså, jeg finner masse inspirasjon og glede i å lese om det men så savner egentlig også å lese litt om den andre siden.
For første gang i mitt voksne liv er jeg faktisk singel selv og har vært det i litt over ett år nå. Da jeg var 17 ble jeg sammen med min første ordentlige kjæreste og vi holdt sammen i over 4 år, og så gikk jeg egentlig veldig rett inn i et nytt forhold – så summa summarum var jeg i fast forhold i ca 9 år tilsammen. Iløpet av de 9 årene skjedde det jo som det gjerne gjør iløpet av nesten et tiår veldig mye, og jeg vokste sammen med de jeg var sammen med og ble en veldig sånn forholdsjente. Livet mitt handlet om å gjøre den andre glad og så glemte jeg meg selv, og når det hele var over igjen så satt jeg liksom der og bare “hvem er jeg nå?!” så iløpet av det året som nå har gått har jeg lært utrolig masse om meg selv og hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt! 

SAMSUNG CSC

– Litt tilbake til artikkelen, jeg skal ikke gjengi hele- men tenkte å komme med mine erfaringer med nettopp det de lister opp som fordeler med å være singel!

Vennskap- venner er viktig, gjennom hele livet, både mens du er singel og etter du har etablert deg med en partner- og etter jeg flyttet hjem til Bergen har jeg fått tatt opp kontakten igjen med mange av mine venner fra før jeg flyttet og det er så fint! Når man er singel føler jeg faktisk at man setter litt ekstra pris på vennene sine, fordi det er faktisk de man tyr til når det er noe man trenger å snakke om eller vil ha noen å være med. I et forhold så har man jo kjæresten i som regel umiddelbar nærhet- men når det ikke er der, så er det godt å vite at man har venner som er der! Både at de er der for meg, men at jeg også kan være der for de og støtte om det er noe.


Eneste ulempen jeg har er at de fleste venninne mine er i forhold da, hehe, med familier og etablerer seg og styrer på, så jeg har ikke noen wingwoman venninne å dra ut med når jeg en sjelden gang finner på det! Haha!

Egentid- Kanskje noe av det viktigste jeg har opplevd etter jeg ble singel er å verdsette egentiden, det å bare tenke på seg selv litt, ta hensyn til seg selv og gjøre akkurat det en selv vil. Fort gjort at det høres veldig egoistisk ut, men vet du hva- alle burde være litt egoistisk om det å tenke på seg sjøl litt av og til! 
Nå bor jeg jo ikke alene, men sammen med papsen og lillebror, så jeg har nok av folk rundt meg til enhver tid og må ta hensyn til og hjelpe til- så er ikke sånn at det har blitt helt meg meg meg her heller. Men når jeg da først har huset for meg sjøl, kan slappe av med den maten jeg har lyst å spise, se den filmen jeg har lyst å se på og ikke ta hensyn til noen andre enn meg selv- den tiden er så sykt digg og jeg verdsetter den utrolig høyt! 
Så er det noe med det å lære seg å kose seg i sitt eget selskap og like å være litt aleine!

SAMSUNG CSC

Utfordringer- Et av mine store mål har vært å bli mer spontan, oppleve mer, lære mer og være mer åpen – hvordan blir man det?! Vel, ved å si ja til ting! 
Som jeg har nevnt før, har jeg hatt en greie med meg selv at hvis det dukker opp en mulighet, hva det enn måtte være- så lenge det ikke er noe som står i veien for denne opplevelsen, f.eks hvis det koster penger man ikke har, eller at man jobber eller har andre avtaler som ikke kan byttes på, så skal jeg bare kaste meg ut i det og bli med på det! Her får man bruk for begge de to øverste punktene og det er både å kunne dra på opplevelser med venner, men også det å ta steget til å dra på opplevelser på egenhånd! Takket være det har jeg fått oppleve Thailand hvor jeg fikk kjørt både ATV i jungelen og vannscooter, gått mitt første motbakkeløp, dratt på roadtrips, sittet på bakpå en motorsykkel, fått flere store musikkopplevelser og jeg har testet ut å dra på tinderdates- hehe- mer om det en anna gang!
En av de siste store tingene jeg utfordret meg selv med å gjøre var å dra på Bergenfest- Alene! Jeg traff jo folk som jeg kunne være med når jeg først var der, men jeg kom dit og gikk derfra alene, og det var en utrolig spesiell følelse å ha gjort noe sånt.
Når man er et kjærestepar så har man jo kjæresten til å gjøre slike ting med, men som singel så gjelder det å gå litt ut av komfortsonen og utfordre seg selv til å oppleve ting man ellers gjerne ikke får opplevd!


Ny partner- Hvem skal bli den neste store kjærligheten?! Vel, når man er singel og ikke er desperat på jakt etter den nye store forelskelsen, men tar det litt lungt og heller faktisk fokuserer på å finne ut hva du faktisk ser etter i en ny partner. Så har jeg troen på at man klarer å finne den man virkelig ser etter til slutt! For etterhvert som man dater, treffer nye mennesker OG tilbringer tid med seg sjøl, så finner man ut hva man vil ha i en partner og ikke minst hva man ikke vil ha! 
Et par ting jeg har lært meg er at JEG skal være like viktig for den andre, som det den er for meg og hvis en person virkelig er interessert i deg, så gjør den faktisk en innsats for å tilbringe tid med deg. Hvis du er den som jager etter å få være med vedkommende og bare får vage svar om at det ikke passer å treffes, men aldri et alternativ til å treffes en annen gang- så er faktisk ikke vedkommende så interessert i deg!

Finn lykken – Et siste punkt er det å være lykkelig! Fordi jeg tror det at for å kunne være ordentlig lykkelig i et forhold, må du finne ut hva som gjør deg lykkelig ellers i livet også- for hvis du har det bra med deg selv og tingene du gjør på egenhånd, da vil jeg tro at når man da kommer sammen med et annet menneske, så blir lykken dobbelt så stor! 

Så finn ut hva du liker, hva som gjør deg glad og oppsøk disse tingene- vær lykkelig med deg selv og kos deg med å bare være deg- fordi det kommer tidsnok det her med kjærligheten!


______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Livet #Skribling #singelliv #Singel

3 kommentarer
    1. Veldig bra skrevet Charlie. Ble singel selv ca samtidig som deg, og har nok gått gjennom mye samme “prosessen” som deg hehe. Og som en av dine nære venner, har det vært gøy å bli skikkelig kjent med deg.
      Og på Bergenfest alene gikk jo bra…du møtte jo til og med mamma 😉 hehe

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg