Skaper minner sammen

God søndag superstars! 

Da har jeg kommet hjem igjen, heldigvis like hel- for hjelpe meg det ble en dramatisk start på turen hjem fra Hamar hvor jeg har vært siden torsdag…
Etter jobb på onsdag hadde jeg min siste bit med ferie for sommeren og den skulle tilbringes hos bestis på Hamar, hvor hun bor. I går var agendaen å kjøre sammen over fjellet hjem til Bergen slik vi gjør hver sommer, men allerede bare en timestid ut i turen, kunne det jammen blitt full stopp!

Vi hadde passert Gjøvik med ca 20 minutter og kjørte på vei 33 mot Fagernes- der ser vi, til begges store forskrekkelse, en semitrailer komme kjørende- I VÅRT KJØREFELT! Den holdt på å ta en forbikjøring av ikke mindre enn TRE biler samtidig, og dette kom han ikke til å rekke nå som vi kom kjørende. 
Sekundene dette tok gikk kjempesakte, vi rakk begge å risikoanalysere alt rundt oss og eneste utvei var å bremse helt opp og kjøre så langt ut av veibanen som mulig uten å havne i den skrå grøften på siden av veien, slik at den idioten av en trailersjåfør kunne passere uten å meie oss ned på veien. 
Fy søren for en følelse, det var helt jævlig! Vi hadde begge så mye adrenalin og sjokk i kroppen at vi måtte bare kjøre til nærmeste busstopp og gå ut av bilen og riste løs og puste litt. Jeg hadde anstrengt meg så mye at jeg fikk kramper i beina! 
Følelsen av å se traileren komme rett mot deg, i en 80 sone, hvor det ikke er nok plass på siden av veien til at man kan kjøre av, men at man må velge grøften for å unngå å påkjørt.. Heldigvis er bilen til venninnen min en liten knøtt så vi klarte å skråstille oss slik at vi ikke havnet ned i skråningen på siden av veien iallefall, og det gikk jo bra, men etter sjokket så ble jeg rasende!! 
Forrige uke da jeg også var på roadtrip, ble vi vitne til en annen trailer sjåfør som kjørte svin og tok farlige forbikjøringer og som også havnet i samme situasjon som det jeg og Karina havnet i nå- hvor bilen som kom i mot måtte bråbremse og hive seg ut i veien for å unngå kollisjon. 

Etter at vi hadde roet oss litt ble det en passe hissig telefon til politiet med beskrivelse av hendelsen, traileren og hvor vi var. Håper virkelig de fikk stoppet fyren og gitt han en salig reprimande for å skape farlige trafikksituasjoner! 

Uansett- sett vekk i fra den hendelsen, har vi hatt en fantastisk helg sammen, med både grilling, mas og kjas, kos i solen og en heller kald opplevelse med innvielse av Comic Swim Suit badedrakten min, som jeg hittil bare hadde brukt på land! Haha! Tenkte derfor å dele et lite bildedryss med dere fra denne fine helgen – og en artig video fra vårt lille badeeventyr! 

*Bildedryss*

Første kvelden besto av skravling, grillings, kaffekos og marshmellows

Andre dag ble det tur ned til Mjøsa, se Skibladner dampe forbi og vasse litt i vannet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så fikk Karina den “geniale” ideen om at vi sku kveldsbade i Mjøsa- og dere som følger meg på snapchat fikk jo med dere den artige badeturen vår!
Tenkte jeg måtte dele den her også, spesielt siden jeg klarte å få med på film at badenymfen Karina faktisk trynte på vei ut i vannet! Hahahaha! 

*Snurr Film*

Jeg var ikke sånn dødsfornøyd med det kalde vannet, så her ser dere en stk kald Charlie etter dukkerten- for selv om det ikke er med på film, så tok jeg også noen svømmetak uti vannet, det var obligatorisk for å kunne kalle det å bade før jeg gikk opp på land.

Men er litt usikker på hvor god ide dette egentlig var, for i dag sitter jeg inne med piggtråd hals, hoster som en tulling og feber som suser i kroppen.. 

Rett etter badingen tok vi turen på butikken, tømte hyllene for snop og chips og dro hjem til henne og koste oss med en ny serie på Netflix “Stranger Things”

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en slik god og ekte veninne, og enda bedre er jo at vi har kjent hverande hele livet, så det er ingen som kjenner meg så godt som nettopp henne og vi kan være oss selv på alle nivå, i hverandres selskap.
Me love you long time ♥

___________

Nå skal jeg pleie den elendige formen min med en lang dusj, en stor kopp te med sitron og ingefær og bare slappe av resten av dagen.
Men tune inn litt senere- jeg har en liten GIVEAWAY på vei!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #StyleConnection #Bading #sommer #Ferie #Vennskap #bestevenner 

4 kommentarer
    1. Jaaa var superkos å få besøk av bestis 😀 gud vi har sånn amerikansk klisjévennskap der det er sånn ” we have to be best friends forever, you know too much ” haha. Ja faen den traileren. Såg livet mitt passere i revy. Sorry you almost got killed on our road trip liksom :O uggh

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg