B & W

SAMSUNG CSC

I dag er det sååå grått ute.. det er tåke, det regner og gradestokken er ikke over 15 grader engang, i tillegg er jeg så forkjølet atte hjelp!!
Det er jo bare så typisk vettu, når du skal jobbe hver dag fremover og være helt tett i pappen, hoste, nyse og være i begredelig form..
Men jeg hiver innpå det jeg kan av remedier, og gjør det beste utav det!

SAMSUNG CSC

For litt siden tok hadde jeg en liten fotoseanse her, hvor jeg sku ta bilder av både outfit og sminke, men jeg var så sykt trøtt i fjeset den dagen at jeg på alle bildene ser sur, trøtt og sleeeten ut! (verdt å nevne at jeg tok bildene rett før jobb, siste arbeidsdag før feiren, så det var vel kanskje berettiget at jeg så slik ut hehehe) 
Men, så ble det liksom noen litt kule bilder, men posene under øya gjorde at det ikke ble spesielt fine sminkebilder, så satt jeg her nå inspirert av det grå været og redigerte dem om til svart hvitt, og da vettu- DA ble det noe helt anna! Så tenkte å dele litt black and white bilder med dere i dag.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Antrekket består av 
Cropped Mesh Sweat – StyleConnection
Comic Swim Suit – StyleConnection
Bukse – H&M

SAMSUNG CSC

Ja, jeg skal fint innrømme at jeg bor i den badedrakten, og etter jeg kjøpte den cropped genseren har jeg bodd i den også! 
Hehe, men jeg prøver å variere antrekkene så godt jeg kan altså, men skjønner hvis dere snart er lei av at jeg viser de samme tingene =P

Nå skal jeg gjøre meg så klar som mulig til jobb, håper dere har en fin fin dag ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #outfit #Dagensoutfit #styleconnection

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg