DA VAR DAGEN HER!

SAMSUNG CSC

Jah, det er jo uungåelig at denne dagen kommer, dagen hvor jeg ifølge kallenderen blir ett år eldre! 
Da jeg var yngre var det alltid stas å ha bursdag, telte ned dagene flere uker i forveien og kunne ikke vente med å få bli ett år eldre.
Men jo eldre jeg blir jo lengre unna vil jeg at bursdagen skal være, haha! 
Neida, det er utrolig koslig med bursdag, en hel dag hvor jeg får masse koselige meldinger, snaps og det som er, men jeg syns også tiden går alt alt alt for fort! NÅR skjedde det at jeg havnet i slutten av 20 årene liksom?! Jeg føler meg forsatt som om jeg er i starten av 20 årene, men ifølge kalenderen, har jeg nå bare to år til hvor jeg kan si at jeg er i 20årene! 

SAMSUNG CSC

Jaja, tiden går og vi blir eldre og klokere og alt det her, så jeg plages ikke av å bli eldre, for alder er jo bare et tall, det er jo hvordan man er som person og hva man gjør i livet som har noe å si! 

SAMSUNG CSC

Ikke det at et innlegg med masse bilder av meg selv på bloggen er så veldig viktig eller definerende av meg som person, men jeg tok disse bildene her om dagen, tenkte å skrive et innlegg med dagens makeup, kom aldri så langt- så da slenger jeg dem inn i dette lille “gratulerer med dagen til meg selv” innlegget, haha! =P 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går feiret jeg med et lite knippe av gode venner og familie, den siste dagen min som 27åring, og stelte i stand med både grillmat og litt godt i glassene! 
Knipset litt bilder av det også, så skal ikke se vekk fra at det plutselig dukker opp noen bilder av det og! 
Jeg koste meg iallefall glugg ihjel og er så glad for at jeg har så fine folk rundt meg ♥

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg ta på meg kjole! Må jo tross alt være litt fin på bøørsagen, så skal jeg ut å handle litt med bestis Karina, før det blir kaffe og kaker litt senere i dag! Selv om det kanskje ikke er så gøy å bli eldre, så er det hvertfall gøy med bursdag, hihi!

Hva gjør dere på i dag da fininger?

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Bursdag  #Sminke #DAgensmakeup

8 kommentarer

Siste innlegg