Bitchin’

SAMSUNG CSC

Gooood morning superstars! 
I dag var det jammen meg hardt å stå opp altså.. Var hos fysioterapaut i går og fikk en real knaings over rygg, nakke og armer- så i dag kjenner jeg at jeg er skikkelig støl, men vondt skal vondt fordrive så det var bare å vente til det går over! 
Nå sitter jeg påkledd og snart klar for å dra avgårde på en handlerunde, for nå må det fylles på i stylingkittet til helgens og neste ukes jobbing.
Jeg har handlet litt og litt hele denne uken også, så tenkte å dele med dere litt bilder etter jeg er ferdig med innkjøpene for i dag så dere får se hva som befinner seg i kittet mitt! 

Men først, litt outfit bilder- Dette har endt opp med å bli mitt go to antrekk i det siste- siden det er mye jobbing, er det mye sorte klær- men det trenger ikke være kjedelig av den grunn! Så her har jeg på meg fav T-shorten min fra StyleConnection (ingen bombe kanskje, haha) sammen med sorte tights, Bomberjacket, hatt, shades og sekk.

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bitchin’ Tee fra StyleConnection
Bomberjacket fra Monki
Tights fra Gina Tricot
Hatt, klokke og sekk fra Accsessorize
Shades fra TGR

SAMSUNG CSC

Litt arti å tenke på at jeg for bare to uker siden syns det var så rart og uvant og ut av komfortsonen å gå med hatt, og så plutselig nå klarer jeg nesten ikke å gå en dag uten! Syns det er viktig å utfordre seg selv litt, enten det er noe så lite og enkelt som å ta på en hatt eller om det er andre litt større ting i livet!

SAMSUNG CSC

I dag skal jeg også kjøpe meg en skikkelig fin bursdagsgave til meg selv, mer om det litt senere- nå må jeg løpe ut døren så jeg rekker alt jeg skal før jeg begynner på jobb i dag! 

SAMSUNG CSC

Hva står på deres agenda i dag da?
Ha en fantastisk dag mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg