Smarte Løsninger

SAMSUNG CSC

God fredagskveld fineste ♥
Da har to veldig intensive arbeidsuker nesten kommet til endes for min del, jeg har en brudestyling i morgen tidlig før jeg har halvannen dag med helg før den store spennende jobben jeg har neste uke starter på mandag! 
Jeg gleder meg veldig til å dele med dere hva som skjer neste uke, det blir stort for meg og jeg tror det blir utrolig spennende, utfordrende og gøy!

Men før vi kommer så langt, tenkte jeg å dele med dere noen geniale løsninger som jeg har kommet over den siste tiden! Jeg er en skikkelig sucker for smarte løsninger og digger når ting kan brukes til mer enn hva de opprinnelig var laget for- så håper dere finner litt inspirasjon i dette innlegget.
Når man jobber som freelancer er det ikke alltid man får jobbe fra et fast sted som studio rommet mittofte er det ut på location og DA er det utrolig viktig å ha rett utstyr og rett oppbevaring til dette utstyret, når man er ute og jobber.

SAMSUNG CSC

Først må jeg bare vise dere studio mitt, hehe!
For et par måneder siden gjorde jeg om min lillesøster sitt gamle soverom til et lite arbeids studio for meg, her tar jeg imot kunder til både sminke og styling og stort sett alle prøvetimer før bryllup gjøres også her. I tillegg har jeg egen chillax krok på rommet med en liten sofa, min elskede pc, en tv og god plass på gulvet til Yoga sessions. Living the dream, hehe! 

SAMSUNG CSC

Før jeg fikk alt på stell så det nemlig slik ut! 
SAMSUNG CSC

En lang natt og en halv dag etterpå hadde jeg skrudd sammen både stol, pult og kommode til alle mine sminke og styling produkter og utstyr.

SAMSUNG CSC

Og jeg må si jeg ble meget meget fornøyd med resultatet! 

SAMSUNG CSC

Noe av det jeg er mest fornøyd med er den utrolig billige og gjennbruks vennlige måten jeg oppbevarer sminkekostene mine på- nemlig i kokosmelk bokser!
Jeg har bare vasket dem i maskinen, revet av embalasjen og vips- ferdige lekre og fine sminkekost-oppbevaringsbokser ♥

SAMSUNG CSC

Utover det har jeg fått fullstendig orden i all makeupen min, og alt er lekkert sortert i egne skuffer etter kategorier og merker! Må jo fore OCDen litt også, haha

SAMSUNG CSC

Så her kan jeg enkelt, ryddig og oversiktlig ta imot både kunder til sminke og hårstyling OG ha perfekt makeuplys fra de store vinduene til å lage bloggvideoer og ta bilder til dere, av looks jeg lager. 

SAMSUNG CSC

Men som jeg innledet med- er det jo ikke alle jobber som gjøres fra studio- nei, de aller fleste jobber skjer ute på location, og da er det essensielt for meg at måten jeg frakter det jeg skal bruke på er enkel, brukervennlig og ikke minst at det er lommebokvennlig å investere i!
Pulten, stolen, kommoden og oppbevaringsboksene til å ha i skuffene på stylingrommet, er alt fra IKEA, og kostet til sammen 2200,- om jeg ikke husker heeelt feil, så det er ganske så innafor.

Men siden jeg brukte såpass på inventaret på rommet, måtte jeg tenke litt rimeligere når jeg skulle ut å handle inn løsningene jeg skulle bruke ute på location. Fra før av hadde jeg sminke-verktøyskassen min, så det jeg trengte nå var noe å oppbevare hårstyling utstyret mitt i, og da gikk jeg rett og slett inn på samme sjappen hvor jeg kjøpte sminke-verktøyskassen!

SAMSUNG CSC

Nemlig på Jula! Jepp, du leste riktig- JULA! Det er ikke bare hammer, skrujern og skruer som kan puttes i verktøykassene fra jernvarebutikkene, nei, de kan helt fint brukes av oss i skjønnhetsyrket også.
Sminke-verktøyskassen min kan kjøpes for 399,- (jeg kjøpte den for 4 år siden og da var den faktisk billigere, bare 249,- men det er forsatt ikke gale med 399,-) 
Hårstylings kofferten min kostet 249,- og var genial! De er begge laget av aluminium så de veier minimalt, noe som også er essensielt når man skal drasse det her med seg på locations.

I tillegg tok jeg med meg to stk oppbevaringsenheter til å ha alt av klemmer, strikk osv i- til den nette sum av 39,- per stk!! AH, det er så digg å finne tingene man trenger til så fine priser ♥
De fantes også i både større og mindre varianter så det er flust å velge i dere!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så genialt!!! ♥ Orden ♥

SAMSUNG CSC

Det som er vettu, er at skal du kjøpe disse oppbevarings greiene fra sminke forretninger, så koster de pinadø skjorta og mere til.
Alle produktene vi har med oss koster faktisk mer enn nok, om ikke vi må betale oss ihjel på å kunne frakte det med oss i tillegg…

SAMSUNG CSC
Her er min elskede sminke-verktøykasse og det som jeg digger ekstra mye med denne er for det første at alle inndelingene er justerbare, så du kan lage rommene nett som du vil, tilpasset det du skal ha med deg, i tillegg er den super enkel å rengjøre siden det ikke er stoff nedi skuffene, noe det faktisk er på de du kjøper som er laget for sminke. Denne er helt super duper og har vært med meg på mange rare steder i løpet av de siste 4 årene ♥

SAMSUNG CSC

Så over til hårstylings kofferten, her er det samma greien med inndelinger, flytt og gjør som du vil med dem. Praktisk med lommer til å ha børster og klyper i festet til avdeleren i lokket også.

SAMSUNG CSC

I tillegg har den et rom i lokket bak avdeleren hvor jeg har plassert krølljernene mine, og har plass til litt anna greier også. 

SAMSUNG CSC

Alt i alt en helt super koffert både å frakte og jobbe fra når jeg er ute på jobb.

SAMSUNG CSC

Så der- håper dette var nyttig lesing for de av dere som lurer på hvordan dere kan frakte de dyrebare produktene deres med dere på jobbene deres!
Spesielt med tanke på dere fine makeupskole studenter, som snart går i gang med skolestart- ta dere en tur på Jula, hihi! 

__________________

Nå skal jeg gå igang med å vaske sminkekoster og pakke ned sminken jeg trenger til morgen, før jeg tar kveld. 

Hva er deres planer for helgen mine skjønne? ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#skjønnet #tips #smart #løsning #oppbevaring #jobb #blogg #sminke #hår #styling #freelance

7 kommentarer
  1. Kjempesmarte løsninger 🙂
   Hvordan synes du det fungerer å bære på alle koffertene når du skal på oppdrag? Det ødela ryggen min i lengden, så bruker en trillekoffert i stedet 🙂
   Klem <3

  2. Makeup by Sofie: Jeg har bil, så kjører som oftest til og fra location, men om jeg ikke får kjørt, har jeg også en trillekoffert som jeg bruker, men sminkeverktøykassen går over skulderen med hempen og hårstyling kofferten veier ingenting så det går helt fint 🙂 Hvis jeg har med meg ting som veier mye, så fordeler jeg det som er lettest i verktøykoffertene og tar det tunge i trillekofferten 😉

   Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg