The perfect hair

SAMSUNG CSC

Happy monday ♥
Nå holder jeg på å gjøre meg klar for avreise til Flåm hvor jeg skal jobbe litt denne uken.
Men før jeg reiser ville jeg dele med dere noen produkt anbefalinger som bare er helt kickass gode og som jeg har forelsket meg fulltendig i!

SAMSUNG CSC

Håret mitt har naturlig fall og litt krøller i og for å piffe opp krøllene ekstra er det noen produkter jeg har brukt i det siste som virkelig gir håret mitt skikkelig va-va-voom effekt og som gjør at jeg får maks utbytte av krøllene.

Produktene jeg har brukt er fra Kevin Murphy, som er ett av mine favoritt hårstylingsmerker.
Det er 100% Cruelty Free og har både gode ingredienser og gode dufter i sine produkter.
Underverkene jeg har brukt mest er Body Builder, Anti Gravity og nykommeren Killer Curls fra den nye serien The Waves of Our Lives.


Bildet er lånt fra Kevin Murphy Norges facebookside

Nå har jeg bare testet Killer Curls sammen med de to andre produktene og ikke bare alene, eller med de to andre produktene på bildet- så etterhvert som jeg tester den mer nøye vil jeg gi en mer eksakt omtale av den. På siden deres står det dette om produktene:
Kevin Murphy har laget en fantastisk sammensetning av produkter for krøllete hår! Man bygger først Anti.Frizz, fuktighet som gir elastisitet og ikke minst alle vitaminer fra A til H inn i håret ved å prime håret med EASY.RIDER
Deretter tilfører man stivelse, hold, kontroll og spenst med KILLER.CURLS
Ved å blande KILLER.CURLS og EASY.RIDER får man mykere KILLER.CURLS (cuddle.curls)
I tørt hår bruker han så MOTION.LOTION for ekstra shine og definisjon. Et godt produkt å forme med uten å tilføre håret mer stivelse, men heller mer mykhet!”

SAMSUNG CSC
Uansett er komboen av Body Builder og Anti Gravity helt fantastisk, både til å knipe opp krøllene når håret er nyvasket og til å preppe håret med før jeg gjør en oppsetning eller styling. Disse to gir håret godt og holbart hold, som gjør frisyren perfekt hele dagen gjennom og så holder håret seg mykt og naturlig, uten å bli hardt og stivt, noe som er essensielt for et fint stylet krøllet hår. Som ekstra bonus i tillegg, så lukter produktene helt fantastisk! 


Bildet er lånt herfra 

SAMSUNG CSC

På lørdag vasket jeg håret, for så å preppe det med Body Builder, Anti Gravity og Killer Curls, utover kvelden på lørdag testet jeg å jobbe inn litt mer produkt og knipe opp enda mer krøller, noe som funket helt fantastisk, og da jeg gikk ut på lørdag var det med et fantastisk stort og fint krøllet hår! I går og dag frisket jeg opp frisyren med å bare spraye tørrshampo i hodebunnen og litt vann i tuppene for så å knipe krøllene på nytt- forsatt ikke noe stivheter i håret, det ser naturlig ut og krølllene holdt perfekt hele gårsdagen også. Så dette er virkelig den perfekte kombinasjonen for det perfekte håret spør du meg!

SAMSUNG CSC

Det eneste som er litt dumt, er at de er en smule pricy disse produktene, så jeg har kjøpt dem inn litt og litt for å kunne teste dem, men jeg må si at de faktisk absolutt er verdt den prisen. Selv om det svir litt i lommeboken idet jeg trekker kortet inni frisørsalongen, så føler eg virkelig at det er en god investering for å få et velpleiet, stylet og ikke minst velduftende hår! 

SAMSUNG CSC

Nå må jeg forsette å pakke videre, er så spent på denne ukens jobbing- Det jeg vet er at det blir fotoshoot i 3 dager nå i første omgang, omgivelsene er i fantastisk nydelige Flåm, så til helgen er forsatt ikke alt klart hva jeg skal gjøre- men jeg skal oppdatere dere så fort alt er på plass! 

Ha en superduper fantastisk start på uken mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #DagensMakeup #Sminke #DagensHår #Hår #Styling #KevinMurphy #CrueltyFree

2 kommentarer

Siste innlegg