Home for a minute

SAMSUNG CSC

Hei mine fine venner!

Nå sitter jeg hjemme i sofaen med min andre gigantiske kopp med kaffe, herlighet jeg er så sleten i poteten!! 
Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg vært 3 dager i Flåm nå, og FOR noen dager må jeg bare si! 
De av dere som følger meg på snapchat (RockstarCharlie – bare til å legge meg til =D ) har fått med dere litt behind the scenes bilder og videoer til nå.

For de av dere som nettopp har tunet inn, så har jeg vært på fotoshoot i tre dager nå for et anerkjent amerikansk-kinesisk par som skal ha et storslått bryllup i Flåm i helgen. Jeg har blitt booket inn for hele uken, men etter mye frem og tilbake og endringer i planer, dukket det opp en fridag i dag som jeg har benyttet meg av og dratt hjemom en tur så jeg får slappet skikkelig godt av før det braker løs i helgen.
Flere detaljer kan jeg ikke komme med enda, både fordi jeg må vente til etter helgen og fordi jeg ikke helt har peiling selv enda på alt som skal skje! 
Så hold ut med meg, så skal dere få all infoen når jeg selv har den!


Som sagt, hittill har vi hatt tre dager med fotoshoot, første dag var det bare en enkel shoot ved stranden i Aurland, dag to ble helt motsatt, da ble det 4 timer kun i kjøring rundt om i Flåm, Aurland, Lærdal og Bondehagen – bare sjekk kjøreruten på kartet her- var jo helt villt! 
Det mest crazy var turen over Aurlandsfjellet- altså jeg er bare så stolt av den lille kjerren av bil jeg kjører rundt i! Den 20 år gamle Toyota Starleten min dro meg med seg opp fjellet uten noen problemer og selv om pulsen var passe høy over høydeskrekk og frykt for at bilen skulle bryte sammen, så gikk det helt knirkefritt!! 

I går var det ny tur opp i fjellet, men da ble jeg ikke med- de ville ikke risikere å dra bilen min opp der en gang til, i tilfelle det var et engangstilfelle at det gikk så bra, haha! Så i går ble det hår og makeup på morgenen og deretter å kjøre fra Lærdal og inn til hotellet i Flåm hvor det sto bryllupskake baking på planen.
Jepp- bryllupskaken! Godt jeg er vane med både store hotell kjøkken og baking! De har flydd inn en jente fra kina som står for å lage all dessert og bryllupskaken, så i går gikk jeg rett og slett fra å være makeupartist og stylist- til bakerassistent.

Etter først noen timer på kjøkkenet, så avslapping i Flåm og noen kopper kaffe senere kom de andre omsider ned fra fjellet så vi kunne dra videre på location. Nest ut var nemlig en geitegård! Så da var det bare å gå igang med touch ups på hår og makeup før vi menget oss inn med alle geitene for å få noen spektakulære bilder av både paret, dyrene og de majestetiske fjellene. 

Så uten noe mer mas- så kjører jeg et bildedryss til dere med bilder fra locations og behind the scenes:

*Bildedryss*

Det var passelig iskaldt på toppen av Aurlandsfjellet, men oh my for en utsikt!!!


Jeg gleder meg så sykt til å se det ferdige resultatet av dette bildet. for bare med mitt mobilkamera, så ble dette ganske tøft!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

_________________________

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

“KOS MED MEEEEG!”

SAMSUNG CSC
Hahaha

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg komme meg ut og inn til sentrum en tur- jeg skal både klippe under cuten i nakken min og få fikset brynene for første gang på sikkert 100 år!
Mer om det i neste innlegg ♥

Ha en fantastisk dag mine fine!!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Hår #Styling #Makeupartist #påjobb #freelnace

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg