Brow Rehab Bergen

God freeeedag!

I går hadde jeg meg en skikkelig me time dag, hvor jeg både snopte meg ny klokke, sko, litt hårprodukter og så spanderte jeg på meg en time hos Brow Rehab. De har blitt så varmt anbefalt alle veier, så da tenkte jeg at jeg skulle teste det ut!

Da jeg kom inn i lokalet deres, var det behagelig musikk, fine og rene lokaler og en fin atmosfære, så jeg satt meg ned å ventet på min tur. 
Før jeg kom til var det to kunder som akkurat ble ferdig og som hadde fått veldig fine former på sine bryn, så nå var jeg veldig spent!


Bildene er lånt fra deres Facebookside

Brynene mine har jeg spart på i flere år nå egentlig, for å prøve å få ut nok hår til å nappe dem i en jevn form.
Noe som virker som en nermest umulig oppgave- selv for en proff brow rehabber. 

SAMSUNG CSC

Jeg ble håndhilst på av hun som skulle ordne mine bryn, hun var veldig hyggelig og utførte en utrolig behagelig bryn behandling på meg, hvor hun forklarte underveis hva hun gjorde.
Jeg hadde bestillt brynsløft, deres signatur behandling, som går utpå farging av bryn, voksing og napping til 650,-.
Det hele tok 45 minutter og når du sammenligner med at jeg tidligere bare har farget og nappet bryn i frisørsalonger, hvor man da ligger med hodet i frisørvasken når man får utført behandlingen, så var dette 1000 ganger mer behagelig. Her ligger man på en deilig seng (arbeidsbenk), får teppe på om man ønsker det og ligger der å hører på fin musikk i 45 minutter mens noen duller i ansiktet ditt, dødsdigg!

Opplevelsen vil jeg virkelig gi en toppscore poengsum for, helt upåklagelig!
Resultatet- vel, med mitt utgangspunkt, tror jeg kanskje ikke formen kunne blitt bedre, men fargen ble hakket for mørk. Jeg liker å ha markerte bryn, men ikke SÅ markerte, men fargen forsvinner jo litt etter noen dager- så det kan også være bare jeg syns det er veldig uvant i dag og at jeg i morgen syns det er helt perfekt! Hehe

SAMSUNG CSC

Bildet hun tok i går ble så blurry- så jeg tok nye i dag, helt uten noe på huden og bildet er ikke redigert.

SAMSUNG CSC

Alt i alt, vil jeg si resultatet er en god 4’er, mens opplevelsen får en 6’er – så sammelagt havner jeg på en god 5’er.

Om jeg vil tilbake? Definitivt- for om man stikker innom innen 3 uker får man touch up på brynsløftet til 400. Pluss at de har klippekort hvor hver 5. brynsløft er gratis! Så tenker jeg også slik at det ikke blir perfekt på første behandling når man vokser ut brynene, så vi får se hvordan det blir neste gang- jeg har allerede booket time 23.august, så da skal dere få nye bilder og oppdatering da!

Dette er jo en luksus behandling, koster litt mer enn andre steder, men jeg syns at det var såpass digg å bare la noen andre ta styringen på brynene mine og å få ligge og slappe av i 45 minutter- kanskje det var det som gjorde det for meg, etter de harde dagene jeg hadde i forkant, haha! 

Hva syns dere? Har dere vært på Brow Rehab før? 
Nå skal jeg begynne å pakke og gjøre bilen og utstyret mitt klart for en ny tur opp til Flåm, siste innspurt nå!
Følg med på snapchat for å få oppdateringer, ellers kommer det oppsummering på bloggen over helgen.

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #BrowRehab 

 

 

7 kommentarer

Siste innlegg