No Limits

SAMSUNG CSC

Hey superstars! 
Oi, plutselig har det gått ALT lang tid siden jeg var innom dere sist… Men jeg har rett og slett ikke klart å finne tid å sette meg ned foran dataen og skrive med dere, det har gått så vanvittig i ett atte hjelp! Etter uken min i Flåm, hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om hvordan det var, hva jeg har drevet med og alt- slapp av, det kommer, hehe, men det var rett på jobb på mandag og så hadde jeg bare SMIKK fulle dager hele forrige uke, så nå er jeg faktisk så sliten og trøtt og tappet at jeg snart kjenner at jeg går i bakken. Det er ikke helt bra, men etter jobb i dag har jeg fri frem til mandag. 
Jeg er  bare så utrolig dårlig på å sette grenser for meg selv, jeg vil jo bare jobbe, stå på, være sosial, gjøre alt som alle andre kan gjøre og mere til, men av og til går jeg også tom for batteri og jeg kjenner meg så ekstremt på reservetanken nå.. 
Passer egentlig ganske flott med den nye tank toppen jeg har på meg i dag fra Style Connection, hvor det står No Limits over brystet, fordi det er litt sånn jeg holder på om dagen, ingen grenser for hvor mye jeg tar på meg! 
Men etter jobb i dag skal jeg ta meg et alvorlig pust i bakken, slappe av, gjøre litt yoga og gå en tur eller noe, så jeg kan få litt orden i sakene mine igjen. 

SAMSUNG CSC

Jeg er så utrolig heldig som elsker jobben min og at det jeg syns er det gøyeste å drive på med, er det jeg får lov å jobbe med. 
Men det fins en grense, en grense jeg ikke er så flink å holde meg til, i forhold til hva som er sunt å holde på med, for nå har det vært mye greier, både jobbmessig og privat- så nå ville jeg bare innom dere og si hei- vise at jeg lever og gi dere noen bilder av dagens hår og makeup, og så bare si at jeg kommer snart sterkere tilbake, jeg må bare ha et pust i bakken! ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håret er stylet med de deilige produktene jeg snakket om i dette innlegget  og dagens makeup består av 
HUD- The Body Shop Vitamin C Instant Glow Enhancer, Instaglow CC creme, Honey Bronze Drops of Sun, EVM Powder foundation, Baked Bronzer og Blush og Honey Bronze Highlighting Dome
ØYNE- 2in1 Gel Liner Black, Super volume Mascara og Highlighting Dome i øyekroken
BRYN- Brow and Liner Kit 02
LEPPER- Lip & Cheek Stain -Bright Peony i 3 lag

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en helt fantastisk dag videre- nå skinner jo faktisk solen, og det er jo bare helt fantastisk! 
 

Vi snakkes snart mine fine, veldig glad i dere ♥ 
______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Thebodyshop #Sminke #DAgensmakeup

 

2 kommentarer

Siste innlegg