Mitt livs største reise!!

SAMSUNG CSC

And I’m baaaack! 

Som jeg fortalte dere i forrige uke, trengte jeg å ta et pust i bakken da det rett og slett har vært litt for mye for meg i det siste. 
Nå har jeg hatt litt fri, hatt mye tid med familien, fått slappet av litt og komt igang med treningen igjen. I går fikk jeg for første gang på så lenge at jeg ikke husker sist, vasket ned hele huset og komt i orden i alt styling utstyret mitt etter alle jobbene jeg har hatt i det siste..
Jeg er ekstremt avhengig av å ha orden i sakene mine, og når jeg har hatt det så travelt, har jeg ikke hatt tid å holde orden og da blir jeg enda mer uorganisert og klarer ikke fokusere. Så nå begynner alt å bli organisert igjen og jeg er endelig på plass med litt ny giv til både jobb og blogg og sosial omgang! DIGG! 

SAMSUNG CSC

Jeg har liksom ikke lyst å bruke denne bloggen som noe klagemur, og ikke vil jeg bli syntes synd på- for det er ikke synd i meg, jeg velger jo selv hvor mye jeg vil jobbe og det er jo jeg som har valgt å ta på meg mer enn jeg var helt i stand til å klare. Eller, jeg klarte jo jobben, men alt anna rundt meg blir kaos. Når det er kaos rundt meg blir det kaos i hodet og da må man bare stoppe opp litt og bare ta i et tak med seg selv. Eller ihvertfall må jeg det! 

SÅ- nå har jeg tatt masse nye bilder, testet litt deilige nye produkter og så holder jeg på å gjøre meg klar til kanskje noe av det største jeg har gjort i hele mitt liv. Jeg skal reise til New York – ALENE!
Hjelp!! Haha!! 

Om bare 8 dager setter jeg altså snuten avgårde på min aller første solo ferie, til en by jeg har drømt om å besøke, i en hel uke skal jeg være der og oppleve, nyte og få masse ny inspirasjon og ikke minst SHOPPE! 
Helt mutters alene blir jeg ikke, for jeg har noen venner som skal være i byen på samme tidspunkt som meg, men jeg reiser bort alene, skal bo i et kollektiv med fremmede mennesker og med mindre jeg avtaler noe med noen, så skal jeg oppleve masse nytt -alene.

Etter jeg så filmen, How to be single, så gikk det bare opp et lys for meg og jeg innså at jeg måtte bare hoppe i det og følge drømmene min, og i det siste har  en av drømmene vært å oppleve New York. I alle år har jeg alltid reist på ferie med enten familie, venner eller mine tidligere kjærester. Men aldri har jeg reist bare akkurat dit JEG ville dra, gjøre de tingene JEG ønsket mest å gjøre, så i en alder av 28 år, mens jeg ennå er singel og ikke trenger å ta hensyn til noen andre enn meg selv akkurat nå- vel, hvorfor ikke?! 
Plutselig kommer kjærligheten, barn og forpliktelser krypende, og når den tid kommer har jeg lyst til å kunne sitte der og mimre om de tingene jeg drømte om å gjøre, og at jeg faktisk gjorde dem!! 

Vi lever en gang, så hvorfor ikke faktisk LEVE livet?!

SAMSUNG CSC

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

1 kommentar
    1. Må ta seg et pust i bakken i blant om man tar på seg for mye ja (:
      Å, så spennende og gøy! New York virker jo bare helt fantastisk. Blir nok kjekt å reise alene og tenker jeg. Så du får se og gjøre akkurat det DU vil, når DU vil 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg