Happy Skin in 30 days!

SAMSUNG CSC
Hei fineste!! Det er helg, og helgen er den perfekte tida til å ta litt ekstra vare på seg selv og i dag skal det handle om å ta vare på huden!
God hudpleie gjør virkelig underverker, og for en med trøblete hud er det alfa omega å ha et godt hudpleie regime. 
Nå som vi går fra èn årstid til en annen er det fort gjort at huden vår kommer i ubalanse, så derfor tenkte jeg å dele med dere min oppskrift på hvordan få huden i balanse og oppnå happy skin in 30 days!

SAMSUNG CSC

Først litt fakta- huden fornyer seg hver 28 dag- så for å få et optimalt hudpleieresultat er det viktig å pleie huden med samme hudpleieserie i minst 28 dager for å se det rette resultatet på huden. Noen ganger vil du se resultatene fortere, men om du ikke opplever noe endring etter 28 dager, da kan det være du må bytte noen ut noen av produktene. En annen ting som ikke alle tenker på er at når du starter på ny hudpleieregime, er det viktig å huske på at man kan oppleve endringer som for eksempel mer urenheter iløpet av de første ukene. Dette er fordi du nå er i gang med en renseprosess som huden ikke har vært vant til og da vil det naturlig nok komme frem urenheter som har ligget i underhuden.

Et par viktige punkt til:
Om du er usikker på hudtype og hud tilstand, kan du få en hudpleie analyse for deretter å finne en hudpleieserie som passer din hud.
Det viktigste er å ha gode renseprodukter og pleieprodukter, samt en god maske er absolutt å anbefale,- her kan du finne en som går spesifikt på eventuelle problem områder. For spesielle hudtilstander fins det ekstra produkter og redskap man kan bruke i hudpleierutinen for å hjelpe huden i gang.

SAMSUNG CSC
Daglig rens- Nutriganics Foaming Facial Wash Sminkefjerner – Camomile Silky Cleansing Oil Ukentlig skrubb – Vitamin C Glow Boosting Microdermabrasion

Hver morgen:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- om du bruker for varmt vann vil du strippe huden din for fuktighet og etterlate huden tørr og stram- da vil huden prøve å kompensere med å lage egen fuktighet, som resulterer til økt talgproduksjon som igjen resulterer i mer oljet hud og tørrere hud.
 • Etter rens er det lurt å bruke en alkoholfri toner- toneren er laget for å nøytralisere PH verdien i huden din, fjerne siste rest av skitt og smuss i huden og forberede huden på påføring av pleieprodukter.

SAMSUNG CSC
Toner – Aloe Calming Toner Essense Lotion – Drops of Youth Essense Lotion Drops of Youth Concentrate

 • Ved en hudtilstand som krever ekstra pleie, kan man med fordel gå over med en essence lotion, denne vil tilføre ekstra fuktighet og pleie til huden din, redusere synlighet av porer og gjøre at du trenger mindre produkt på huden etterpå.

SAMSUNG CSC

 • Ved en hudtilstand som det jeg har, fuktfattig, akne, aknearr og 25++ legger jeg også til et serum til å jobbe mot disse problemområdene.
  Her har jeg et serum med plantestamceller, som jobber med blant annet fornyelsen av huden for å gjenopprette balansen i huden.

SAMSUNG CSC

 • Påfør så øyekrem/øyegel rundt øynene ? her er det viktig å velge rett produkt til det du trenger, hvis du er plaget med hovne øyne og ringer under øynene kan en øyegel gjøre underverker for deg. Er du tørr og har mer tydelige linjer, bør du gå for en krem.

SAMSUNG CSC
Øyekrem – Oils of Life Intenseley Revitalizing Eye Cream-Gel

 • Avslutt med dagkrem og husk halsen!

SAMSUNG CSC
Dagkrem – Vitamin C Glow Boosting Moisturiser 

Hver kveld:

 • Rens huden med ansiktsvask i lunket vann- hvis du har brukt makeup kan du fjerne dette med sminkefjerner først og deretter rense huden med vask.
 • Forsett med toner og eventuelt essence lotion
 • Deretter er det pleieprodukt til øynene
 • Avlsutt med nattkrem- det er ofte forskjell på dag og nattkrem, en dagkrem inneholder ofte beskyttende ingredienser for å beskytte huden din mot ytre påvirkninger som forurensning, solen osv om dagen, mens en nattkrem inneholder legende ingredienser for å reparere det som huden utsettes for om dagen. Nattkremer er ofte rikere på fuktighet og siden huden tar til seg 4 ganger mer pleie om natten vil du få ekstra utbytte av de gode ingrediensene i nattkremen.

SAMSUNG CSC
Serum for fuktighet og klarhet – Drops of Light Pure Health Brighteing Serum Nattkrem – Tea Tree Night Lotion Punktbehandling – Tea Tree Oil

En til to ganger i uken:

 • Etter at du har renset huden, skrubber du huden med en skrubb tilpasset din hudtype og tilstand. Skrubben fjerner døde hudceller, skitt og smuss på huden samt at den øker blodsirkulasjonen som igjen gjør at huden jobber bedre med fornyelse og renselse.
 • For å forsterke pleien etter skrubb er det lurt å bruke en maske, enten du trenger en som renser og fjerner urenheter eller om du trenger en som pleier og fukter. Masken virker enda bedre på huden din når den er nyrenset og skrubbet, så gjør gjerne dette samtidig.
 • Fuktmasker kan gjerne brukes oftere om du har tørr hud, da kan du gjerne erstatte nattkremen med fuktmaske noen ganger i uken til huden din er bedre fuktet.

SAMSUNG CSC
Rensemaske – Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

Ekstra redskap:

 • Hvis du har en tørr og livløs hud kan du gjerne bruke redskaper sammen med pleieproduktene dine, da fins det forskjellige ansiktsmassasje redskap som du kan bruke sammen med serum, olje eller krem for å øke blodsirkulasjonen i huden din og gjøre at produktene vil trekke bedre inn i huden.
 • Hvis du har urenheter kan du bruke skure pads sammen med ansiktskrubben din for å få en dypere rens.
 • Om du har blackheads fins det en blackhead remover som du bruker for å fjerne disse, bruker du denne er det viktig å bruke den på nyrenset og varm og fuktig hud.
 • I tilelgg har jeg alltid stående tea tree oil til å bruke som punktbehandling når jeg får utbrudd av urenheter, det er den ultimate livredder når en kvise kommer uanmeldt! 

SAMSUNG CSC
Skurepad – Facial Buffer Rensesvamp – Soft Facial Buffer Pore renser – Blackhead Remover Massasje verktøy Twin Ball Facial Massager 

Jah- så da håper jeg at det var noen som lærte noe nytt og fikk innspill på noe nyttig! Å følge disse stegene, har for meg gjort underverker for huden min i allefall, så om huden din er i ubalanse, kan det kanskje være en ide å teste ut noen av disse stegene.

SAMSUNG CSC

En liten huskis som jeg bruker er at om du kan gå èn dag uten å ha noe på huden din, og huden din ikke verken er tørr eller overstadig oljet- da vet du at hudepleien din virker! 

Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til årets familie sommerfest hvor alle i vår “mine-dine-våre” familie kommer til oss for en hyggelig hurramegkveld! 
Håper dere nyter helgen og koser dere max max ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #hudpleie #hudpleietips #thebodyshop

1 kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg