Selvpleie dagen derpå!

Hey hå!

Herlighet, i går! Hehe- Det ble litt av en kveld, den gale familien min samlet seg, vi hadde tre griller, langbord, musikk og diskolys, det manglet ingenting for en helaften med hygge, og vi hygget til langt på natt! 
Heldige meg skulle jo også opp tidlig i dag for å jobbe,- men nå er jeg hjemme igjen, huset og uteplassen er shinet etter gårsdagen og jeg har tatt på meg treningstightsen og skal krype over dørstokkmila og komme meg ut og opp et fjell og svette ut gårsdagens synder.
Galskap- I know! Haha!

Når jeg kommer hjem igjen fra fjelltur, blir det full restitusjon og et aldri så lite hjemmespa- for er det noe jeg anbefaler dagen derpå så er det selvpleie!
I fjor skrev jeg dette innlegget med 5 kjappe tips til dagen derpå så det er jo greit at jeg følger mine enge tips av og til også da! 🙂 

Jeg har fått meg en ny superdigg ansiktsmaske og den ska få lov å gå løs på huden min, mens jeg har hårkur i håret og drikker te eller noe anna godt.

SAMSUNG CSC

Jeg skrev også litt om mine hudpleirutiner før helgen, om hvordan du får lykkelig hud iløpet av 30 dager, så det kan du lese om her om du vil 🙂

Denne masken er helt super på dager som dette, fordi den er skikkelig rensende og god og etterlater huden mer glødende og ren.
Et par nøkkelingredienser er Himalayansk Bambus kull, grønn te blader og Community Trade Tea tree olje som også er antibakteriell, denne komboen sammen med leiren, skrubber og renser og trekker ut overflødig olje fra huden og så føler du deg supernice etterpå. 

Verdt å nevne at den er helt fri for mineral oljer, paraffin og så er den 100% vegansk!

SAMSUNG CSC

Her er bilder fra da jeg testet den for første gang her om dagen- den tar virkelig skikkelig godt, renser i dybden, etterlater huden utrolig forfrisket med mindre synlige porer og alt og det som den lover! DIGG!

SAMSUNG CSC

Men nuh- skal jeg komme meg ut av døren og opp et fjell før jeg gror fast i sofaen og ikke orker likevel, haha! 

Hva skal dere gjøre i dag mine fine? 
Nyt søndagen! ♥
 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #hudpleie #hudpleietips #thebodyshop

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg