Nude Skin

God morgen alle sammen!

Nå har jeg akkurat stått opp, sitter her med en kopp kaffe og gosser meg over å ha fått nesten 10 timer søvn i natt!
I går ble jo en litt sleten dag, opp tidlig for å jobbe varetelling etter sene nattestimer på lørdagen. For så å prøve å drepe fyllasjuken, dro jeg meg selv opp på fjellet etter jobb, for å svette ut syndene, og steike meg for en hard tur det var, men igjen super digg når jeg kom ned igjen.
Det resulterte jo i en stup trøtt Charlie når kvelden kom, så da gikk jeg i seng før 00 og sov til rett før klokken 10.

Jeg har senvakt på jobben i dag, så da passer det jo perfekt å få en liten utsovings, pluss at da rekker jeg jo å slenge fra meg en lyd her inne til dere! 
For jeg har enda et nytt produkt å vise dere, en flett ny foundation- whohooo!

SAMSUNG CSC

Det er en slik en cusion foundation, et nytt konsept som har florert det siste året hos diverse andre merker, og nå har også The Body Shop kastet seg på bølgen. Men hva er det som er så innmari bra med den her typen foundation? 
Vel- for å nevne et par ting:
Multitasking – Den dekker som en vanlig foundtaion, glatter ut huden, føles og ser ut som en BB creme
Sminke og hudpleie i ett – Med både aloevera, rosevann og solfaktor får du god fuktighet og høy beskyttelse av huden når du har den på
I farten – Den smarte boksen er lett å ta med, lett å bruke, lett å gjøre touchups- hvorenn du er!

SAMSUNG CSC

Slik ser den altså ut, og bruksområdene er mange! Du kan enten bruke den alene, slik jeg har gjort på disse bildene, eller sammen med flere produkter. 
Om du ønsker høyere dekk kan du bygge den opp i flere lag, eller ha den på over foundation og concealers. Resultatet er duggfriskt og semi matt, så om du har oljet hud er det en idè å ha på et løspudder over etter påføring. 

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt denne hver dag i snart en uke, og virkelig elsker resultatet den gir huden min, for det ser ikke ut som jeg har på meg makeup, og huden ser frisk, jevn og flawless ut når jeg har den på! 

SAMSUNG CSC

Dere vet jo at jeg liker å ha en slik nude skin look og pare det med et par sterke lepper, og en liten fugl har hvisket til meg at dype røde lepper er en av de hotteste fargene denne høsten, derfor paret jeg dagens makeup med nettopp dette!

SAMSUNG CSC

Fresh Nude Cushion Foundation SPF 30, lanseres senere denne uken i samtlige The Body Shop butikker og jeg anbefaler dere virkelig å komme innom en av butikkene og prøve den! Dere finner meg på Galleriet i Bergen hele denne uken så det er bare å komme innom så kan jeg vise dere den ♥

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg hive meg rundt her litt og få unna et par ærend før jeg drar på jobb! Ha en absolutt fantastisk mandag fineste!

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #thebodyshop #Makeup #Sminke

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg