Cool Girl

SAMSUNG CSC

Hey superstars! 
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra både jobb og muskelterapi, i dag startet dagen kl 06 og arbeidsdagen 0730- og selv om jeg er desidert et B menneske som elsker å sove lenge så er det faktisk helt fantastisk å stå opp før fuglene fiser og ha en tidlig start på dagen, for jo tidligere du starter, jo tidligere er du ferdig! Nå kan jeg derfor nyte resten av dagen og slappe av og gjøre meg klar til avreisen på fredag. TENK det- om bare TREEE dager sitter jeg på flyet på vei til New York, det her helt heelt sykt! 

Anywho- På lørdag fikset jeg håret på en ny måte og da kom det brått inn melding via snapchat om hvordan jeg hadde laget denne frisyren, og om ikke jeg kunne lage en tutourial av nettopp denne sveisen. Det er jo klart jeg kan!! Så nå har jeg gjort det og her er den!!

SAMSUNG CSC

Start med å dele opp håret skrått over øret på begge sider og fest i strikk. seksjoner deretter håret på toppen av hode i to, enten med midtskill eller din naturlige skill. og så ignoererer vi den ekstremt stygge etterveksten min! 

SAMSUNG CSC

Fest det løse håret på ene siden i strikk så ikke hårene blander seg, og flett en omvendt parisaflette tett mot skillen hele veien ned.
Før du fester strikken, dra litt i fletten så den blir løsere i lengdene og fest så strikken. Gjenta på andre siden av hodet.

SAMSUNG CSC

Nå har du to fletter på toppen av hodet, og det er jo kult nok det- men enda kulere er det å snurre fletten sammen og feste i en liten dott på hver side av hodet. Jeg har sett flere ulike eksempler på to dotter på hodet i sommer, så dette er min vri på den sveisen. Det er rett og slett bare å snurre sammen fletten til en passende ball og fest med strikk og evt spenner om du trenger det og VOILA, your done!

SAMSUNG CSC

Jeg syns frisyren er gøyal, ungdommelig og praktisk! Og for å understreke ungdommelig, så ble jeg faktisk spurt om legitimasjon på butikken på lørdag, haha, made my day! 

Såh- her er et noen snaps til av frisyren sammen med dagens makeup og outfit. Mer detaljer av sminken kommer senere, må bare mekke sammen bildene så skal dere få dem servert! 

*Bildedryss*
SAMSUNG CSC

Jeg har enda ikke gått lei Coachella jakken min og så har jeg fått helt dilla på den nye sports BH’en fra H&M og har en som jeg bruker til hverdags og en som jeg faktisk trener med. Den er bare så sykt digg å ha på, så jeg bruker nesten bare den om dagen, syns det er så kjipt å ha på vanlig BH nå, haha!

SAMSUNG CSC

Meen, jeg er ikke så vågal at jeg gikk på jobb sånn her altså- jeg slengte på meg en lang singlet over først, hehe
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det ble også etterlyst mer dramatisk makeup- og jeg er jo glad i å innfri ønsker, derfor kommer det mer bilder av makeupen, en liten tutourial og detaljer i neste innlegg, så stay tuned!
SAMSUNG CSC

Og husk- Det er bare å skrike ut om det er noe dere ønsker jeg skal vise, enten hår, makeup eller outfit! 

SAMSUNG CSC

Ha en fantastisk nydelig dag my loves ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

3 kommentarer

Siste innlegg