Down to Earth

SAMSUNG CSC

Hola darlings! 

Nå er det pinadø ikke lenge til avreise! Jeg kjenner reisenerver som det ljomer og pulsen min går i 190- og enda er det to dager igjen, herlighet- kommer til å være et vrak på fredag, haha! 
Selv om jeg gleder meg max til å ankomme New York og til å ha denne fantastiske solo ferien min, så gruer jeg meg også til å fly- alene! Men det kommer til å gå kjempefint, jeg får bare ta noen puste øvelser og gjøre masse yoga før jeg drar, så kanskje jeg klarer å roe meg ned litt! 

Men- over til det som dagens innlegg skulle handle om! Nemlig makeuplooken jeg viste dere i går, i dag har jeg med litt produktinfo og en liten steg for steg guide på hvordan du lager looken- wohoo! 

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC
Endelig har The Body Shop lansert øyenskygge paletter hvor man kan lage trykke ut øyenskyggene og personalisere fargene man ønsker.
Foreløbig er det kun ferdige paletter, men det vil etterhvert komme single skygger som man kan bytte ut fargene med! 
Jeg har kjøpt meg den i Smokey Brown og det er den jeg skal vise dere i dag!

SAMSUNG CSC

Denne paletten består av en matt brun, to skimrende lysere toner og en mørk brun skimret farge. Prisen er bare 279,- og den er også 100% vegansk.

SAMSUNG CSC
For å skape denne looken gjør du så her:
1. Start med å prime lokket med en eyeshadow primer, deretter dytter du på første fargen over hele lokket, her har jeg brukt den matte brune for å skape dybde i blikket før jeg går videre med shimmer fargene.
2. Med en fuktig pensel dytter du så på med valgfri skimrende farge, jeg gikk for den nede til venstre i paletten, når penselen er fuktig får du en ekstra metallisk og skimrende effekt utav fargen.
3. Deretter er det tightlining langs øvre våtkant, da får ser vippene tettere ut og et skarpere blikk.
(sorry for de blurry bildene på 3. og 4. kamera mitt klikket litt underveis)

SAMSUNG CSC

4. Deretter er det tid for liner, her brukte jeg en gel liner for å få en presis og fin linje
5. Avslutt med maskara! Hvis du er så uheldig som meg og klarer å grise- så husk å bare la flekkene tørke helt og så bare børster du dem av med en øyenskygge kost eller tørr q-tip.

SAMSUNG CSC

Jeg ønsker å ha en veldig glødende hud og mørke lepper i en rustrød farge, så da la jeg et skimrende solpudder i rammen av ansiktet, The Body Shop Baked Bronzer 02 og over kinnben og nesetipp la jeg Honey Bronze Highlighting Dome 01. På leppene la jeg en matt brun lipliner og deretter gikk jeg over med en mørk rød leppestift, Lip Liner 002 Beech og Colourcrush Lipcolour 125 Crazy Sexy Crimson. 
 
SAMSUNG CSC
And VOILA- Looken er komplett! 

SAMSUNG CSC

Så fikset sveisen som jeg viste dere i forrige innlegg og tok på meg favorittjakken og gikk ut i finværet og poserte for kamera, hehe!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere likte looken, nå må jeg stikke ned på jobben- så snakkes vi litt senere! 
Klemmer fra nervevraket, hehe 

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Hårstyling #Hår #Makeup #Sminke #Outfit

6 kommentarer

Siste innlegg