Blonde in The City

Lokaltid 09.11

SAMSUNG CSC

God morgen!
Herlighet for en dag det ble i går… Først låser jeg meg ute da jeg dro for å kjøpe kaffe i går morges- uten telefon, så jeg måtte banke på døren til noen i første etasje hørte meg og låste opp! Flaut! Så for å toppe det hele klarte jeg å havne på ville veier da jeg dro til byen alene.
Jeg skulle nemlig ha min første alene dag i sentrum og endte opp med å rote meg fullstendig vekk. Sulten og sliten og med masse handleposer spurte jeg om hjelp til å finne rett subway, og fikk perfekte forklaringer til det jeg oppdaget var den feile subwayen… Totalt brukte jeg nesten 3 timer fra jeg skjønte at jeg hadde gått meg bort til jeg kom meg på rett spor igjen, så dermed ble det verken tatt noe bilder og jeg fikk egentlig bare gjort unna shopping i èn av de 5 butikkene jeg hadde planlagt å stikke innom i går. Så i dag kuler jeg an litt, om det blir en ny tur inn til byen så blir det evt i ettermiddag en gang, bare for å gå rundt i Union Square, der jeg er kjent og ikke rote meg vekk alle andre steder, hehe. Nå går turen ut for å kjøpe litt kaffe- med mobil og nøkler, så skal vi til Coney Island etterpå, det blir gøy! 

Husk å følg med på snapchat – Rockstarcharlie for å få med dere det som skjer, når det skjer! (eller når jeg får koblet opp til wifi i det minste, høhø)

Håper dere har det fiiint og at de deilige finværsdagene som er hjemme nå behandler dere bra ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

2 kommentarer

Siste innlegg