Max uflaks!!

SAMSUNG CSC

Heeey, hvordan har dere det?!
Altså er det MULIG å ha så dårlig reisekarma som det jeg opplevde i går?! De av dere som følger meg på snapchat fikk se en passe sleten, oppgitt og sur Charlie i går, med endeløse snaps av forsinkede fly og kjipe ventetilstander på flyplasser..

Jeg mener det, 24 timer på reisefot, 3 knappe timer søvn i et flysete, 4 fly, 3 av dem forsinket som dermed resulterte i at jeg måtte bli booket om 3 ganger og fikk laaange ventetimer på flyplassene, 10 pund i matpenger som kompensasjon og på toppen av det hele- ingen bagasje da jeg kom frem….
Den opprinnelige turen min skulle rundt 11-12 timer, det skulle være to fly og 2 timers mellomlanding og så skulle jeg være fremme i Bergen kl 10 på morgenen i går- så du kan tro jeg var passe oppgitt og sliten da jeg dumpet inn dørene her et halvt døgn senere enn planlagt! 

Da jeg kom hjem satt jeg her og var bare helt mutt en stund, tenkte på om jeg skulle bestille meg noe mat på døren eller om jeg bare skulle gå og legge meg, så jeg tok en dusj og gikk for sistnevnte. Nå har jeg fått sovet ut, håper jeg, for jeg våknet pinadø kl 13!! Det er over 13 timer med søvn på meg det! Men sånn sett så tok jeg vel egentlig bare igjen den søvnen jeg ikke fikk mens jeg var på reise.
Så nå sitter jeg her, hjemme alene, venter på bagasjen som endelig har dukket opp på Flesland og på at forvirringen av både forskjellige tidssoner, klima og kultur skal gå over- for jeg har en skikkelig utavmegsjæl følelse her jeg sitter med alle inntrykkene jeg har fått på denne ferien min..   

Nei, så nå skal jeg ha meg en kopp kaffe til, så skal jeg sette sammen et deilig siste bildedryss til dere fra de siste dagene mine i den fantastiske byen ♥
Jeg kjenner nesten jeg har hjertesorg over å ikke være der lenger, det var så flott, så stort, så spennende og så utrolig masse mer jeg hadde lyst til å få se- men da kan jeg spare det til neste gang istede 😉

Snakkes snart mine fine ♥

______________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #NewYork 

2 kommentarer
    1. Uff, så utrolig kjedelig med flere forsinkede fly. Ingenting er så kjedelig når man bare vil sove og komme seg hjem :-/
      Du må nyte søndagen videre, så ser jeg frem til å se flere bilder fra den flotte byen 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg