Hjelper det egentlig å sette ned foten?!

SAMSUNG CSC

Nå som jeg har rukket å komme hjem fra ferie og fått litt tid foran dataen og catchet up på litt blogg og media lesning så ser jeg at den debatten jeg kastet meg på for noen måneder tilbake forsatt ulmer og at det ikke har skjedd en dritt i den retning som det burde, heller tvert i mot…

Tidligere i dag så videoen til Kristin Gjelsvik og nok en gang satt jeg og nikket meg igjennom alt hun sa og kjente at jeg kokte like mye som da jeg sist engasjerte meg i denne saken. Fordi her om dagen leste jeg en annen blogg, hvor dette med plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep normaliseres og snakkes om som om det er det mest fantastiske og naturlige på jord. 
Jeg blir virkelig bare kvalm av det hele.. Sist jeg skrev om dette kom det inn en del meldinger fra de som var enige, men i et annet forum hvor jeg delte innlegget haglet det inn med kvasse kommentarer som om at det at jeg ville ta et standpunkt for å fremme den naturlige skjønnheten og prøve å roe ned normaliseringen av dette falske og kosmetiske- var feil! Som om at det var helt på tryne å ville fremme det å være normal og uretusjert! Hva skjer med det?! 
For det er det dere blir- dere som stapper alt mulig greier i ansikt og kropp og kutter og skjærer og fyller på hit og dit, dere er retusjerte utgaver av dere selv og jeg blir så lei meg av å se denne utviklingen, ikke bare lei meg, jeg blir sint og sur og lurer seriøst på hvor dette skal ende! 

En ting er at verdenen utvikler seg og at vi får systemer og teknologi som gagner oss (i de fleste tilfeller), men å sammenligne dette skjønnhetshysteriet og normaliseringen av det å fikse på utseende fordi det er en del av utviklingen av samfunnet, sammenlignet med en slags nyttig teknologi!?
NEI!!! 
Hva i all verden er det som er nyttig med større lepper? Hva i all verden er nytten av at du er så stram i fleisen at du ikke kan gi et ordentlig følelsesutrykk?
Alle skal få gjøre som de vil, ja det skal de- men tenk dere om i to sekunder, før dere spyr ut i sosiale medier om hvor fantastisk det er å være fylt av plastikk og gift stoffer.. Som Kristin påpeker, har vi glemt at vi skal bli gammel i denne kroppen? Hvordan tror du at du ser ut når du faktisk eldes og har et ansikt fusket til å se ut som du er 20 år yngre enn det du er- bare ta en titt på en av episodene av hvilket som helst Hollywood fruer program, er det noen av de plastikk damene som har fått ansiktet fylt i botox, strammet hit og til månen og fylt i leppene som to ballonger- SYNS dere virkelig det ser BRA ut?! Er det virkelig slik dere ønsker å se ut?! 

For å ta et par skrekkens eksempler…

Alle bildene er hentet herfra  – sånn i tilfelle du trenger flere bilder å se på…

Og så for ikke å glemme alle disse “naturlige” lip fillersene, som er syntetisk tillaget av blant annet stoffer vi allerede har i kroppen, stoffer som vi produserer selv, men som naturlig senker produksjon på etterhvert som vi eldes, for det er det som skjer for hvert år, vi eldes og skal se eldre ut og kroppen vår skal gå igjennom visse prosesser som følge av dette.

Vi skal ikke gå igjennom dette!

Disse “naturlige” og midlertidige fillersene kan også skape allergiske reaksjoner- lenge etter at man har sluttet å bruke de, fyllet kan kapsle seg og lage klumper og kuler og hevelser, som man må inn og igjen ta nye nålestikk for å rette opp i…

Vil du risikere dette?!


Alle disse bildene har jeg hentet herfra

Kanskje du er enig, kanskje du er uenig, kanskje du gir blanke F’en i hele debatten.
Men etter å ha fulgt debatten, engasjert meg så mye jeg kan, fulgt de andre som engasjerer seg, og likevel ser at innlegg som støtter oppunder å drive med plastic fantastic frontes og deles og normaliseres, så lurer jeg på om det i det hele tatt hjelper å sette ned foten?! 

Om det hjelper eller ei, jeg gir meg ikke- jeg nekter å bli med på dette hysteriet, for enn om jeg jobber i dette skjønnhetsyrket så er det IKKE den slags skjønnhet jeg vil være med å fronte! 

Du er faktisk god nok akkurat som du er og etterhvert som man blir eldre, så vil man innse at skjønnhet og utseende, ikke er det som betyr noe her i verdnen! 
Utseendet ditt definerer ikke deg som person- det er det DU og din personlighet som gjør. ♥ Be yourself, everybody else is taken!

-Over og ut-

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #PlasticFantastic #Skjønnhetsideal #Skjønnhet #skjønnhetspress 

  1. Alexandra Flaa: mhm, det som plager meg mest er at det frontes så mye overalt, at det er så synlig og at bloggere har konkurranser hvor de unge leserne kan vinne slike behandlinger, det blir litt vel drøyt!
   Men at en tar litt fyll i leppen og ikke lager noe fuzz om det er en annen sak, det legger jeg meg ikke borti. Det jeg legger meg borti er at det er så mye, overalt! Og alle disse unge jentene som allerede har begynt med botox for å skjule og forebygge rynker- det blir så dumt, vi SKAL jo eldes, vi skal få linjer og rynker og de vi får i 20 årene er faktisk ikke gale nok til at man burde tenke tanken på å gjøre noe med de engang..

  2. Komme til ånta botox senere i livet hvis rynker osv ser fælt ut ,men aldri skjønt vitsen med fillers og restylane,mange overdrive og får det til å se støgt ut

  3. anna: Det fins ikke en eneste person i 20 årene som ser gammel og rynkete ut… Men som jeg sier, folk får gjøre som de vil- men å ofre fremtiden og den naturlige aldringens prosess et par ekstra tanker før en går i gang, er nok neppe dumt!

  4. Men jeg synes i mange tilfeller at folk som tar en del botox og fillers i ansiktet faktisk ser litt eldre ut enn hva de er. Har registrert at flere mener det samme.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg