Sparkle sparkle sparkle!

SAMSUNG CSC

Åååhh!! Da var det endelig på tide å vise dere de deilige sminkenyhetene jeg har fått med meg hjem fra New York!! 
Det er så porno, det er så lekkert, det er sexy og det er sparkle sparkle sparkle ♥
Hvem får vel nok av glitter liksom? Ikke jeg iallefall og de nye produktene fra Urban Decay er spekket av skimmer og deilig glitter, hvis det går an å bli forelsket i produkter, så er det det jeg har blitt nå! Haha! 

Men asså- jeg tror jeg bare skal la bildene få tale for seg altså, for bare sjekk det her ut..

SAMSUNG CSC

Se så mye deilig!!! Mesteparten har jeg kjøpt med meg hjem fra New York, mens noe fikk jeg i pressepakke fra Urban Decay rett før jeg dro.

SAMSUNG CSC
For ordens skyld, presseproduktene er moondust paletten, 1 stk foundation, 3 concealere, 2 leppestifter, 2 eyelinere og en pro brush

SAMSUNG CSC

Urban Decay Pro Børster, omg de er så fiiiine!! Og den nye All Nighter foundationen er bare så sykt god! Jeg kjøpte den i New York og hadde den på ene kvelden jeg gikk ut, og huden min så bare mega flawless ut, den dekket helt sykt bra, med bare minimal mengde, så denne gleder jeg meg veldig til å teste mer av. Concealerne fikk jeg tilsendt før jeg dro, de har jeg ikke rukket å teste enda, men dette er fargekorrigerende concealere som skal jevne ujevnheter i fargen i huden, spennende!

SAMSUNG CSC

Moondust paletten er bare så sykt deilig, fy søren for noen farger og for et lekkert skimmer, gleder meg som en unge til å prøve de ut!!

Bare seeee på disse fargene!!!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg bare kjøpe meg Naked 3 paletten, jeg har Naked 2 fra før og den er kjempefin til å legge brudemakeup med, 3’eren er også fylt med fine duse deilige farger som blir perfekt til de kommende brudene jeg har nå i høst.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

♥♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg med meg dette Kat Von D kittet, med to sylskarpe mini eyelinere og en helt sinnsykt god maskara, angrer på at jeg ikke plukket med meg flere av denne, for de kommer til å bli flittig brukt, det kan jeg love dere!

SAMSUNG CSC

Så måtte jeg plukke med meg en ekstra Primer Potion, fordi det bare er en av de beste øyeskygge primerne på markedet!

SAMSUNG CSC

For å komplementere de lekre fargene i Moondust palettet fikk jeg også tilsendt to superfine linere i skimrende blå og kobber, wii gleder meg til å leke med de

SAMSUNG CSC

Og så dere,- til det dere vet jeg elsker mest av alt på jord når det kommer til sminke-
Leppestifter!!!

SAMSUNG CSC

Urban Decay har jo lansert Vice 100 – en kolleksjon av 100!!!! Leppestifter i forskjellige konsistenser og farger, alt fra matt til kremet til shimmer og sheer- og de er uhmaaazing! Jeg fikk tilsendt to farger- Jawbreaker (mega matte) og Backtalk (comfort matte) og så kjøpte jeg to stk på turen Big Bang og Junkie (metallized) og fyyy søren for noen farger!!! Gleder meg villt til å vise dere dem på!
Den grønne Junkie,er ikke fordi det har klikket for meg og at jeg skal prøve å starte ny trend med grønn leppestift, men hvis det blir dødskult- kanskje jeg gjør det likevel, haha, den kjøpte jeg som en del av mitt crazy Halloween kostyme for i år! Jeg må jo nesten komme med noe gøye looks til dere i år også- så det er bare til å følge med, for jeg fikk kostymet mitt i posten i dag og alt jeg kan si er WÆÆÆH!! Hehehe

SAMSUNG CSC

I tillegg snopte jeg også med meg Lip lineren til både Big Bang og til Wonderland, leppestiften dere sikkert har merket at bodde i vesken og på leppene mine på alle bilder og snaps fra New York, den fargen er bare så elsk, så nå måtte jeg bare ha lineren også. 

SAMSUNG CSC

Hvor mye penger jeg la fra meg på Sephora tør jeg nesten ikke sjekke engang, haha, men det ble LITT kan du si- men asså, jeg har fått mye fint for penga, og det kommer til å bli noen awesome looks av disse godsakene!
Her i Norge får du forresten alle UD produktene på Kicks.no 🙂

___________________

Nå skal jeg ta med meg alle utropstegnene og pelle meg på jobb, så får vi tytes senere.
Husk, at jeg digger digger dere, og er veldig takknemlig for hver og en som titter innom- så forsett gjerne med det!
Kjøss og klem ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #KatVonD #Innkjøp #NewYork #Sephora

3 kommentarer

Siste innlegg