Grab that Pole

Heeeey beauties! 

Det er så drøyt at det går an å være så ødelagt av å snu litt rundt på døgnet, jeg sliter sånn med jet lag at jeg ikke vet hvor jeg skal snu meg!
Nå har jeg hatt to netter hvor jeg har sovet skikkelig godt og lenge, og de to andre nettene, helt elendig.. I natt sovnet jeg rundt halv tre, enda jeg var kubbeklar klokken 22 i går kveld. Jeg sleit så vanvittig for å komme meg opp i morges og våknet ikke før 4. alarmen. Med den nye fancye fitgear2 klokken min rundt armen registrerer den både aktivitet iløpet av dagen, samt søvnen min om natten og når vekkerklokken min ringer så vibrerer også klokken, sånn at jeg skal klare å våkne ganske greit, men i dag var det såå hardt, nå sitter her jeg med min 3. kopp kaffe og føler meg både bakfull, tung i kroppen og trøtt som et fly! Jeg håper bare så inderlig at det gir seg snart, sist jeg var i USA tok det en hel uke før jeg var meg selv igjen, uff, håper jeg slipper det altså..

MEN nok klaging fra meg, jeg har nemlig noen kule bilder å dele med dere! 
Før jeg dro på ferie jobbet jeg veldig mye, og en av jobbene jeg gjorde var for Iron X-Pole Studio, en kjempegøy dag hvor jeg stylet hun som driver stuidoet og hun gjorde fantastiske poseringer på stangen mens flinke fotograf Heidi Johansen Mongstad knipset i vei.
Resultatet kan dere se her:


Foto: Heidi Johansen Mongstad
Hår og makeup: Meg

 

Jeg er bare SÅ utrolig imponert over styrken og skillsene på dette kvinnemennesket, og jeg er så heldig at jeg skal få litt kursing så jeg kan teste dette ut selv, IIIK!! 

Om dere bor i Bergensområdet og ønsker å lære noen poleskills, så kan dere sjekke ut Facebooksiden til Iron X

Nå skal jeg slurpe i meg resten av kaffen og stikke bort på Fyllingsdalen Teater og ha et møte med teatersjefen der angående litt sminking av neste forestilling- wohoo! Gøysig!

Hva driver dere med i dag?! 

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg 

5 kommentarer
  1. For et artig oppdrag! og stilige bilder og positurer. Man må virkelig ha styrken inne for å klare sånt altså. Er utrolig imponerende ja 😀
   Og så gøy med et oppdrag på Fyllingsdalen Teater også. Kos deg med det møtet 😉
   Jeg har vært på kurs, og har nettopp kost meg med cottage cheese rundstykker. Så nå venter en yoga økt og en tur med hunden ^^

  2. Henriette Celin: Var veldig gøy!
   Nå er jeg tilbake etter mange timer sammen med de flinke folka på teateret, og det blir masse gøy sminking sammen med dem den neste uken! =D

   Høres ut som du har hatt en flott dag- nyt kvelden videre kjære <3

  3. Tusen takk for kjempefin makeup og supert hår! Det gjorde shooten fantastisk! Let’s do it again 😉 Og sei frå når du er klar for litt pole!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg