Nå ser jeg ikke slik ut lenger!

SAMSUNG CSC

Ah, hehe jeg MÅTTE bare bruke den overskriften, det blir skrevet sånn om alle kjendiser (ikke at jeg anser meg selv som kjendis på noe som helst nivå)  når de gjør noe nytt med utseende, og jeg klarer jo aldri å la vær å gå inn og se, ikke fordi overskriften “Nå ser hun ikke slik ut lenger” er så utrolig fengende, men jeg syns alltid det er interessant å se hva folk gjør når de fornyer seg litt!
Og i går, da var det min tur å fornye meg litt, jeg spanderte nemlig på meg både frisørtime og bryn fixing i går. 
Resultatet- det kan dere se rett under her det! 

SAMSUNG CSC
Slik så jeg altså ut før jeg dro til frisøren; den forrige bunnfargen jeg fikk lagt, hadde falmet og blitt en veldig gylden varm blondfarge, så har vi min ettervekst som kom oppå der igjen og så de super blonde tuppene mine ytterst. Fin mix hæ?! 
Jeg er litt allergisk mot for varme farger i håret mitt så da ba jeg frisøren min Arleen fra Think hair Wear i Knarvik, om å få bort den fæle gusjne mellomfargen og så at hun måtte bare hugge løs på de slitte tuppene mine, ingen vits i å ha langt hår når tuppene er så tørre og slitte. Så da endte jeg opp med å se slik ut!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er utrolig uvant, å være så lys i hele håret utenom helt oppe i min naturlige ettervekst, men det er bare en vanesak. Jeg tenker å legge et litt grålig skyll over håret, slik at det blir enda likere min naturlige farge. Men nå skal håret få hvile litt først. 
Jeg ELSKER klippen, det var så vanvittig godt å fjerne alt det slitte og få en lettere manke. For ikke bare var det slitt, men alt det håret veier faktisk ganske mye, så å gå med hestehale en hel dag ga meg faktisk hodepine fordi håret mitt var så tungt bak! Da er det påtide å klippe seg vett.

SAMSUNG CSC

Arleen er virkelig fantastisk flink, hun kan faktisk bare se på deg og så vet hun hva hun skal gjøre med deg- noen frisører bare har det der i seg, og hun er en av dem! Tusen takk snuppa, I love it!! 

Hvis du vil bestille time hos henne kan du ringe til Think hair Wear i Knarvik 55 70 70 93 ♥

________________________

Nå skal jeg komme meg avgårde til jobb og så må jeg få til en treningsøkt etter jobb, om bare en uke skal jeg nemlig delta i et motbakke løp!! HJELP! 

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #bliny #forandringfryder

Siste innlegg