Big Bang

SAMSUNG CSC

Går det an å være forelsket i et sminkeprodukt?! For det er det jeg er nå nemlig! 

Hei forresten, har dere det bra?!
Det blir visst litt sporadisk oppdatering fra meg disse dagene, jeg har nemlig uken full med jobbing på både The Body Shop og så på Fyllingsdalen Teater etterpå. I går var jeg ferdig rett før klokken 22, så det blir lange dager, men det er jo bare SÅ gøy! 
Jeg har regi på sminken, hvor jeg har laget looksene til skuespillerne for deretter å kurse dem i å gjøre disse lookene selv på de resterende forestillingene. Det er Jungelboken vi holder på med, og oppsetningen ser helt fantastisk ut- hvis du vil komme og se stykket kan du bestille biletter HER

Men tilbake til overskriften, for den omhandler nemlig tidenes RÅESTE leppestift, oh my gaaaad! Kan vi bare ta ett minutts stillhet og nyte synet av denne fargen? Knall rosa, metallisk og full i shimmer- KAN det bli bedre?! 
Jeg tenker jeg skal la bildene tale for seg altså…

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det er den sykt deilige Vice Lipstick fra Urban Decay i fargen Big Bang sammen med tilhørende 24/7 Glide-on Lip Pencil som er på leppene idag.
Den er bare så sykt elsk, fargesterk, gøyal, fin, vakker- alt på en gang! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av makeupen består av:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, The Body Shop Drops Of Sun, UD Beached Bronzer, TBS Honey Bronze Dome 01 og All in One Face Base
Øyne- The Body Shop Brown Quad, Colourcrush Eyecolour Berry Cheeky, Kat Von D Liner og Maskara
Bryn- The Body Shop Brow & Lash Gel – den fine formen og fargen på brynene er utført av flinke Ina på Brow Rehab Bergen

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Syns også det var gøy å hente opp det rosa i leppen til øynene, og valgte derfor å legge den knall rosa øyenskyggen med en fuktig skråpensel, slik at den ser ut som en liner, og fargene komplementerer også de grønne øynene mine veldig fint. 

SAMSUNG CSC

Urban Decay har virkelig skjønt det når det kommer til sminke, jeg elsker jo bare ALT jeg har fra de så langt.
Og de nye palettene fra The Body Shop er også helt fab, skikkelig pigmenterte og vanvittig godt hold- til den nette sum av 279,- får du 4 fine øyenskygger, det kaller jeg kupp! 

Men nå skal jeg komme meg utav dørene, i dag blir det så travelt at det nesten ryker av meg- det er først trening, for på fredag er det motbakkeløpet og jeg har ikke trent meg nok til det i det hele tatt, så her er det siste innspurt, deretter skal jeg kjøre til en av våre andre butikker å hente noen varer før jeg deretter skal kjøre videre til jobb, før jeg avslutter dagen på teateret igjen.. PUH! 
Godt jeg nettopp har hatt en uke ferie, hehe! 

Hva skal dere i dag lovlies? ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #UrbanDecay #TheBodyShop

4 kommentarer
  1. wah, så sykt fin farge! Føler man bare burde spare og kjøpe hele Vice serien til UD.
   Du, jeg har et kelint spm. Jeg har fått en gratis msinketime på TBS sist jeg kjøpte maskara der, og jeg synes bloggen din er så kul så å bli sminket av deg hadde bare vært magisk. Men er det sånn at om jeg ringer på Galleriet, så kan jeg spesifikt spørre om du har tid? Føler det høres så teit ut når jeg faktisk har fått timen helt gratis og kanskje bare burde være fornøyd uansett hvem jeg får. (jeg er jo det, men du er bare så himla flink om du skjønner.)

  2. ingrid: Jeg er helt enig, har siklet etter den der store samlingspakken som de heldige bloggerne fikk da de reiste til New York med UD i sommer <3 meen får bare kjøpe de inn en etter en etterhvert! Nå kommer jo UD til kicks på xhibition den 6.oktober, så da skal jeg dit og hamstre litt mer 😛 hihi

   åååh, så utrolig god du er!! <3 Ja, du kan HELT klart ringe til Galleriet og be om å få timen hos meg! Det er ikke teit, og baaare koselig om du vil komme til hos meg =D
   Nå ble jeg utrolig glad altså <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg