Non Stop!

SAMSUNG CSC

God kveld fininger!

Nå har jeg akkurat fått landet litt etter en lang, fantastisk dag på jobb og teateret! 
I dag var det nemlig premiere på den utrolig gøye forestillingen om Jungelboken på fyllingsdalen teater, og etter å ha først jobbet på The Body Shop for så å dra på teateret å jobbe etterpå hver dag hele uken, så har det vært lite tid til å komme innpå her og oppdatere dere.. 
Og i morgen er det først jobb og så er det Stoltzen Opp løpet rett etterpå! Jeg kjenner jeg gruer meg litt, fordi jeg ikke har fått trent like mye som jeg hadde ønsket på det fjellet, men i morgen så får det bare gå som det går- det viktigste er at jeg deltar og at jeg får kjørt meg selv litt, for det er sååå deilig etterpå.
Lørdag blir min første fridag etter å ha jobbet i ett strekk siden forrige mandag, hehe, duracell kanin sa du?

SAMSUNG CSC

Men fortvil ikke, jeg skal lage tid til dere her inne også- bare husk at jeg deler mye snaps på snapchat av hva som skjer når jeg ikke har tid å titte innom her! 
I går ankom det forresten en hel haug med nye deilige produkter på jobben, og jeg har selvsagt tømt lommeboken og snopt med meg litt som jeg skal vise dere- så det er bare å glede seg. Men inntill da,- nå tar jeg kveld, må lade batteriene etter disse intense dagene, så skal jeg heller dele masse kjekt nytt med dere i helgen! 

Husk at jeg er veldig glad i dere og er utrolig takknemlig for hver og en som klikker seg inn her inne ♥

_____________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

  1. Spennende dager du har for tiden, hehe. Må se om ikke jeg får sett Jungelboken selv, da jeg kjenner en som er med der 😀
   Woah, at du orker. Stoltzen er en fin tur altså, men å løpe opp. Det hadde jeg ikke klart. Har måtte gjort det i skole/gym sammenheng før, men aldri mer x)
   Lykke til med det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg