Never enough

SAMSUNG CSC

God morgen fininger!! Nå er det jammen meg helg igjen, og hva er vel bedre enn å starte helgen med litt deilig ny sminke?! 
Nå som det er høst er det liksom litt mer innafor å dra på litt mer på makeupen, og da er det vel ikke noe som er bedre å dra på med en litt deilig glitter hæ?! 
Forrige uke fikk vi jo inne disse deilige Eyecolour Sticksene på jobben og de er så vanvittig fine, og skimrer som baaare det! 
Så nå inn mot helgen kjører jeg knæsje lepper og glitrende øyelokk- og siden jeg er så gira så har jeg laget en bitteliten guide til hvordan jeg tok det på.

SAMSUNG CSC

…Ja, og siden jeg er bittelitt ulykkesfugl og har klart å miste kameraet mitt både i gulvet inne i tillegg til at jeg lot vinden blåse det over ende en dag jeg sto ute med tripoden og tok bilder ute på betongen, så har det klikket litt for kameraet mitt og gir meg litt sånn ymse resultater når jeg tar bilder, såe- steg for steg bildene mine ble litt mørke og uklare, men dere skjønner forhåpentligivis tegningen, høhø!

SAMSUNG CSC

– Først startet jeg med å påføre primer på øynene og så la jeg en matt brun skygge over hele lokket.
– Deretter gikk jeg over med den deilige skimrende Eyecolour Stick i fargen Nevada Gold på lokket, fra vippelinjen og opp til rett før globalen.
– For at overgangen skal bli fin, er det viktig å blende godt med en gang før den setter seg. 
– Et intenst blikk skapes deretter med en svart eyeliner og noen gode strøk med sort maskara. Easy peesy!

SAMSUNG CSC

Seee så fint et shimmer ♥

Du kan se hele påføringsmetoden på My Story på Snapchaten min- bare til å legge meg til RockstarCharlie 

SAMSUNG CSC

For å gjøre looken komplett, la jeg en kanll rød oransje matt leppestift på leppene, og her har jeg brukt den lekre nye matte leppestiften Havana Red Matte.

SAMSUNG CSC
Denne fargen er så lekker, matt og holdbar- uten at leppene blir helt knusk tørr heller! 

SAMSUNG CSC

Resterende makeupprodukter i ansiktet er:
CC cream, Cusion Foundation og litt EVM Mineral Foundation på huden.
Kinnene er varmet opp av Honey Bronze Bronzer og høydene i ansiktet er highlightet med Honey Bronze Highlighting Dome 01.
Brynene er forsatt on fleek fra min forrige session hos Brow Rehab, så de er bare formet med litt Brow & Lash Gel og bittelitt 2 in 1 Gel liner Brown.

SAMSUNG CSC

Den nude neglelakken jeg har på er også helt elsk- det er den fine 730 Almond Kiss.
Alle produktene er forresten fra The Body Shop utenom maskaraen og eyelineren, som er Fra Kat Von D.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det blir virkelig aldri nok shimmer, og disse nye Eyeshadow Sticks er bare helt nydelig å bruke! Enkel å legge, fiiiine på og så sitter de som bare det! 

SAMSUNG CSC

Neste uke kommer også to nye leppefarger inn, en dypere plommefarge om jeg ikke har lest helt feil og da tenker jeg å vise dere en deilig mørk høstlook!
Så sant kamera mitt forsatt lever.. for det viser nesten helt svart skjerm når jeg slår det på og var faktisk bare heldig med litt dagslys da jeg tok disse bildene i går. Hjelp.. har ikke råd til å kjøpe nytt! Haha! 

SAMSUNG CSC

Meeen jah- hva syns dere?! Er det bare jeg som har glitter madness fortiden eller henger dere med meg på trenden?

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå må jeg få i meg resten av kaffen og gjøre meg klar til å dra på jobb- vi skal nemlig ha et aldri så lite event på jobben i dag, nemlig #FacemaskFriday, så om du be nysgjerrig på hva det går utpå må du nesten bare poppe innom meg på jobben, eller på en av våre andre The Body Shop avdelinger, for dette blir gøysig! 

SAMSUNG CSC

Vi glitres senere my loves! 
Masse, mye, mest glad i dere ♥

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Makeup #TheBoyShop

4 kommentarer

Siste innlegg