Gold Dust

SAMSUNG CSC

Happy Saturday people! 
Ah, fy søren så deilig det skal bli med litt helg, er dere ikke enig?! 
Jeg har forsåvidt ikke så mye helg når jeg skal jobbe nå til klokken er 18 i kveld og så har jeg et par jobbting å gjøre unna i morra også.. meeen- jeg har en aldri så bitteliten miniferie neste uke, fri i 5 dager etter hverandre og DET skal utnyttes til det fulle! 
Det er liksom litt sånn i mitt yrke, man har ikke helt normal oppdeling av helg og ukedager, siden den travleste tiden for oss makeupartister ofte er nettopp i helgene med bruder og styling til andre festligheter- men jeg ville ikke valgt det bort, samma det når jeg har fri, så lenge jeg bare har det av og til i det minste, hehe.

Hva skal dere i helgen da mine fine? 
Nå sitter jeg og er nysminket og klar for å straks gå ut døren, så tenkte å dele bilder fra gårsdagens look med dere- her har jeg bare gått fullstendig bananas med gullglitter sticken og har den både på øynene, under øynene, på nesetippen og på leppene, hehe

*Bildedryss*

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På leppene under alt glitteret, har jeg på meg et helt flett nytt produkt som jeg ikke visste var i produksjon engang, som jeg klarte å snike til meg presseprøven av, etter et møte på torsdag. Jeg har vist dere de 3 fargene jeg fikk, på snapchat, så jeg må bare få tatt noen skikkelige bilder av de så skal jeg vise dem her på bloggen også!

SAMSUNG CSC

Dette er en veldig uvanlig look for meg å kjøre, men jeg må jo nesten vise litt variasjon her inne også av og til, hehe- så hele denne looken er skikkelig Nude og glitrende- perfekt til høsten!

SAMSUNG CSC

Nå har jeg også begynt å venne meg til den nye hårfargen min! Jeg var egentlig tenkt å hive en grålig farge over det hele for at det skulle bli mer lik min naturlige farge, meen jeg har lyst å være litt kald blond en liten stund til før jeg gjør noe. Kjenner egentlig også at jeg klør litt etter å gjøre som i fjor og hive litt deilige pastell farger i håret, men så brukte jeg jo veldig lang tid på å få de fargene ut av håret igjen, så spørs om jeg vil utsette meg for det en gang til.
Bla bla bla- ukeblad, det var jo ikke DETTE jeg skulle mase med dere om i dag! haha!

SAMSUNG CSC

ANYWHO, jeg bare elsker når det kommer nye ting på markedet og når de faktisk er dødsbra, så jeg gleder meg masse til å vise dere alle de fine nye produktene snart snart snaaaart!

SAMSUNG CSC

Forresten, den fine jakken dere såvidt kan se i bildene her også, kjøpte jeg på Bik Bok her forleden, jeg bare elsker denne fargen, såå fin, og perfekt til denne nude looken!

SAMSUNG CSC

Nei nåå skal jeg komme meg utav døren, jobben venter!!! 

Snakkes senere og nyyyt lørdagen folkens ♥ Love yah!

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Makeup #TheBoyShop

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg