Take me away..


Bildet lånt herfra 
Hey hey, dette er så sykt, nå sitter jeg faktisk å skriver til dere fra MIAMI!!! Det er helt villt å være her, og siden jeg var så jetlagged i går at jeg sovnet før klokken rakk å bli 8 på kvelden her borte, så fikk jeg ikke sånn veldig mye utav dagen i går annet å bare lande litt og handle litt mat. 
Men før jeg maser i vei, jeg må bare få si tusen, tusen takk for så ekstremt mye flotte tilbakemeldinger på forrige innlegg- jeg ante ikke at det kom til å komme så mye fin respons, både i kommentarfeltet her, på inboksen min og på facebook. Jeg er rett og slett helt overveldet! Dere er så gode! ♥

Å snakke åpent om det tema er tydeligvis noe som treffer der ute og hvis det kan være til inspirasjon for flere, så tenker jeg å skrive litt mer om veien til hvordan jeg klarte å komme over kneiken og hva jeg gjør for å holde meg over den.  
Å dra til andre siden av verden to ganger på en måned er definitivt en ekstrem måte å jobbe mot angsten på, haha, men det virker og det er det som er helt herlig! Nå er jeg på denne turen rett og slett fordi jeg var skamheldig og fikk hoppe på en tur, da en annen ikke kunne bli med og jeg tilfeldigvis hadde fri på de rette dagene- og siden mottoet mitt for 2016 er og har vært at – Når en mulighet byr seg, så lenge den ikke går utover noe/noen, så skal jeg si ja!! 
Siden det var så utrolig i siste liten, så er det derfor jeg ikke har skrevet noe om denne turen noe sted før jeg faktisk var kommet bort her.

Nå har jeg akkurat våknet etter å ha sovet ut, forhåpentligvis all jetlag, og sitter å planlegger hva dagen skal fylles med. Det er litt sånn spenning i luften fordi orkanen som herjer i Haiti og Jamaica er på vei denne retning, så folk er litt sånn on edge her. Såå det kan enten bli å oppholde seg på hotellrommet mens stormen herjer, eller så blir det ut og oppleve og knipse bilder. Det er jo ikke noe tvil om hva jeg vil da, haha! 
Jeg har aldri vært her før og skal hjem igjen allerede på lørdag, så hvis noen av dere har tips til hva man kan finne på, steder man MÅ se og sånn- så hyl ut!

Nå skal jeg få i meg noe frokost, jeg var såklart ute i går og skaffet meg et par av de sykt gode melk og soyafrie yoghurtene som jeg ikke fikk nok av da jeg var i New York, og det sammen med litt glutenfri granola blir dagens frokost. 
Som sist jeg var på tur- følg med på snapchat- RockstarCharlie , der oppdaterer jeg så mye som mulig og så skal jeg få tatt noen fine bilder å dele med dere her senere! 
Love ya ♥

Litt stemningsmusikk må til- hehe

__________________
*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*


#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #stemning 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg