Spenning i luften!

Lokal tid 08.29
 

SAMSUNG CSC

Good morning superstars!! 
Har dere en fin uke sålangt? 

Jeg har vært våken nå i ca 2 timer, fått i meg litt kaffe og frokost og sett over bildene fra første dagen her borte. 
Dagen i går startet helt perfekt, med fantastisk vær og tempratur og bare fryd og gammen! Det ble solings og badings på stranden, som er bokstavelig talt RETT utenfor hotelldøren,- vi går bare gjennom lobbyen, ut til bassenget, forbi solsengene og så er vi rett på stranden. Det er så luksus at jeg vet ikke hvor jeg skal snu meg! Elsker dette stedet, det er bare helt perfekt! 

Men så er det jo en hake med alt da, idyllen blir brått avbrutt av at det er meldt storm, ikke bare litt storm heller, men orkan på skala 3-4! Ikke at jeg har så god peiling på disse skalaene, men slik som det snakkes om det på nyhetene her borte og på måten folk her både evakuerer, stenger og barrikaderer butikkene, flyplassene stenges og butikkene raides for vann og mat- sååå skal jeg innrømme at jeg er bittelitt nervøs akkurat nå…

Hotellet har lagt et skriv i lobbyen om at de setter sikkerheten aller først og skulle det bli behov for å evakuere oss så får vi beskjed, men enn så lenge er vi trygg inne på hotellet, så da stoler jeg på det og så får det heller bli en innedag i dag! 
Så får vi krysse fingrene for at orkanen mister styrken sin på veien fra Jamaica og Haiti over hit, eventuelt at den skifter kurs og forsvinner videre ut i havet…

 Dere får følge med på snapchat for oppdateringer, såfremt vi ikke mister internettet i stormen, tv signalene skurret allerede i går kveld, og da blåste det jo bare litt i forskjell til hva som er forventet, høhø.. Alt jeg kan si er at dette blir nok et interessant døgn! 

Wish me luck ♥

__________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #Storm #Orkan #Spennende

Siste innlegg