Dødsorkanen

Lokal tid 16.32


Hey hey, 
Nå renner det inn med meldinger og spørsmål om hva som skjer og hvordan det går, og jeg har til og med snakket med Nettavisen for å oppdatere dem med hvordan det står til her borte. Orkanen er på full vei innover USA og slik det ser ut på nyhetene så treffer den rett på Bahamas før den går videre nord innover Florida.

Vi er på nordsiden av Miami Beach, og det ser ut til at vi slipper unna de verste vindkastene. Det regner godt ute og vinden uler i bygningen, men området her er på valgfri evakuering- det vil si at de som ønsker kan dra, men at vi er helt trygge her- så lenge vi holder oss inne. Ifølge vindmålinger så er det forventet at vi blir truffet med vindkast på mellom 60 og 100 km/t her i området, og det tar seg mest opp mellom kl 17 og 22 lokal tid.

 
Dagen hittil har da altså bare bestått av å rydde på hotellrommet, organisere i kofferten og maten og sånn, sovet litt, trent litt og slækket foran tv skjermen og gumlet på godis… 
Så det ser ut som vi ikke lider noe annen nød enn at vi kjeder oss, og det er helt greit!
Skal definitivt mye heller kjede meg enn å være redd for livet altså! For på de områder hvor orkanen virkelig treffer hardt har både hjem og liv gått tapt og det er helt grusomt..
Bryr meg heller ikke om at ferien ble forstyrret av mother nature- det er sånn som skjer og som er utenfor vår kontroll, for så lenge vi forsetter å være trygg så er alt helt greit!

Oppdatering følger om noe skulle endre seg! ♥

__________________


*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Ferie #Miami #Storm #Orkan #Spennende
 

Siste innlegg