Forever Twenty One

SAMSUNG CSC

Det er litt sånn jeg er i hode om dagen! Evig 21 år, her jeg driver å blogger om sminke, hår og klær, kliner på med rosa leppestift og har glittermadness! Når jeg da topper det med å kle meg i knæsje farger og med ny innkjøpt Bomber Jacket fra merket Forever 21, jah da satt det litt prikken på i’en! 

SAMSUNG CSC

Denne jakken er bare det beste i livet! SE på den fargen! Da jeg så den i butikken tenkte jeg at den, DEN måtte bli min. Som jeg alltid sier når jeg forelsker meg i noe nytt i butikken som bare må bli med hjem – Den snakket til meg! 
Dermed ble det sånn, 
Jeg er ikke av typen som må kjøpe med meg en halv månedslønn i klær når jeg drar på shopping, jeg blir mer en godt nok fornøyd når jeg kan komme hjem med bare ett plagg, for da er gjerne det plagget et statement plagg som kan styles i det uendelige og mikses og matches med alt jeg allerede har i skapet! 
Og dette er et slikt plagg ♥

SAMSUNG CSC

Med et så kult plagg følte jeg for å være litt kul på håret, i tillegg trengte jeg en frisyre som jeg kunne bruke for å unngå å vaske håret et par dager ektra. 
Etter å ha vært i Miami med sol, sand og bading, vasket jeg håret hver dag, og det er verken hodebunnen, håret eller jeg noe særlig glad i, for jo oftere du vasker håret, jo oftere får man faktisk behov for å vaske håret og det trengs faktisk ikke vaskes mer enn 2- maks 3 ganger i uken. Så dermed kjører jeg en liten hårvaskedetox på håret mitt denne uken. 
Så først tok jeg litt tørrshampo i hodebunnen, deretter litt pleiende hår olje i lengdene og flettet fire funky fletter og samlet dem bak.

SAMSUNG CSC

Siden frisyren ble ungdommelig og kul, klærne fresh og fargerik- vel da kunne ikke makeupen være noe unntak! Så jeg kjørte på med en sylskarp eyeliner i glitrende lilla og en rosa leppe som glitret minst like mye!

SAMSUNG CSC

Så elsker jeg å være så brun! Haha- nå tenker sikkert du- “Hvor i all verden er du brun hen?!” Men jeg har faktisk gått ned en hel shade i foundation av den lille uken i Miami, bare så synd brunfargen ikke varer så lenge… 
Men hudmakeupen min er super enkel når huden min har fått litt sol, da er både urenheter og alt mye bedre, samt at den friske gløden man får av en solkysset hud, ikke er noe jeg har lyst å sminke vekk!

SAMSUNG CSC

Dagens makeup består av:
HUD – The Body Shop CC Creme + EVM Foundation
KINN – Honey Bronze Bronzing Powder + Baked Bronzer 02 + Honey Bronze Highlighting dome 01
ØYNE – EVM Foundation + den lyse matte brune skyggen i Eyeshadow Quad Brown + Eyecolour Stick Siberian Quartz + Kat Von D Mascara
BRYN – 2 in 1 Smokey Gel Liner + Urban Decay Brow Tamer

SAMSUNG CSC

LEPPER- De får sitt eget avsnitt for her har jeg lekt litt! 
Først tok jeg på Urban Decay 24/7 Glide on Lip Pencil Big Bang på hele leppen, deretter påførte jeg Vice Lipstick også i fargen Big Bag på midten av leppen oppe og nede. Til slutt brukte jeg den nye Matte Lip Liquid (som lanseres neste uke) Fra The Body Shop i fargen Goa Magnolia, på resten av leppen og blendet fargene sammen med en leppepensel. 

SAMSUNG CSC

Asså- HELLO! Den komboen var jo bare super fin, om jeg kan si det selv, haha! Matt og glitter på en og samme tid- funker flott det!

SAMSUNG CSC

Så sammen med en funky fresh frisyre, knall rosa lepper og gul jakke, må jeg faktisk si at jeg følte meg ganske smashing! 
Og det er viktig å kunne føle om seg selv, at man tar seg bra ut, at man føler seg fin og komfortabel med seg selv- OG at man faktisk kan si det høyt til andre mennesker! Selvtillit er bra, så jeg håper at det jeg viser av looks og diverse kan bidra til at kanskje nettopp DU finner noe som gir deg selvtillit og får deg til å syns at du er fin og at du også kan si det høyt! 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg stikke ut og sminke en brud, snakkes senere my lovlies! ♥ 
Klem i fleng!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Sminke #Makeup #TheBoyShop #UrbanDecay

2 kommentarer
    1. Vilde: Tusen takk for det!! 😀 Tror kanskje jeg må gi jakken min en dag med pause nå, haha, har brukt den hver dag nå siden jeg kom hjem haha!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg