Matte Lips coming your way!

SAMSUNG CSC
Hola Superstars!! 
Nå har jeg litt deilige nyheter å vise dere og det er med stooor glede jeg kan introdusere dere for The Body Shop Matte Lip Liquid!!

De siste ukene har jeg snakket litt om disse, vist dem fram litt her på bloggen og på snapchat og instagram og endelig er de å få tak i for dere også, wohooo!

SAMSUNG CSC

I første omgang vil de være tilgjengelig på utvalgtre The Body Shop butikker og på nettbutikken, men om noen uker vil de også være å finne i alle butikkene.
Det må bare bli laget opp nok og sendt ut først.

Om du bor i Bergen er du heldig, for her på Galleriet som jeg jobber, kommer disse inn allerede i morgen! 
12 lekre matte, fløyelsmyke og superpigmenterte farger kommer inn og jeg dør nesten etter å prøve de resterende fargene.

Jeg klarte jo å grine til meg de tre fargene på bilde over for noen uker siden, og har brukt dem slavisk hver dag siden og gitt dere noen snik titter på bloggen, instagram og snapchat frem til nå. Og endelig kan jeg vise dem frem og dere kan få tak i dem selv!!

Først ut er den fantastiske nude fargen Windsor Rose – Den har en supermyk konsistens, sitter lenge på og er enkel å påføre. Alle er dessuten beriket med bivoks slik at de ikke tørker ut på leppen, samt at de er helt uten gluten og 100% vegetariske! 

Jeg elsker denne fargen, og jeg er egentlig ikke noe særlig glad i nude farger på leppene mine, men denne har jeg virkelig falt for. 
Det som også er superfint på disse matte leppefargene er å legge bittelitt highlight på midten av leppen, det gir en sååå fin finish!

SAMSUNG CSC

Farge nr 2 er Nairobi Cammelia – en brunlig rosa som også bare er helt stunning! Denne fargen er også den perfekte fargen til en klassisk brudemakeup.

Det som også er så fint er at for alle med like små lepper som meg, som liker å lage dem litt større, så går det helt fint å bruke disse til det, uten å måtte tegne opp med lipliner først! Så på de fargene som er litt mer fargesterke så har jeg gjort dette, bare legger et lag først der jeg vil forstørre leppen, lar det trekke inn og så legger jeg et nytt lag over. Fake it till you make it liksom =P hehe

SAMSUNG CSC

Siste farge ut er, kanskje ikke veldig overraskende, min favorittfarge av disse tre- Goa Magnolia . Dette er en dypere rosa farge med litt lilla i seg, og den er bare freakin awesome! 

Den får frem det grønne i øynene mine og er den perfekte fargen til høstens festligheter, så denne har blitt brukt mest av alle tre. 

Guuri land så jeg gleder meg til å se de 9 andre nyansene når de kommer i morra!
Hvis du er nysjerrig på hvordan de fargene er kan du bare se på nettbutikken til The Body Shop- da får man et inntrykk av nyansene, men det blir liksom ikke helt det samme som in real life- så jeg skal definitivt få testet alle fargene på og få tatt bilder så dere kan få se de 🙂
må bare sjekke kontoen først, haha

SAMSUNG CSC

Noe som er minst like herlig som de fine fargene her, er jo den flotte prisen- for de koster bare 139,- pr stk, det er jo nesten gitt vekk! 
Det fins så utrolig mange forskjellige slike matte leppeprodukter på markedet nå, og i forskjell til de andre jeg har prøvd så sitter disse mye bedre, de kaker seg ikke på leppene og blir ikke uttørket når du har de på- så dette er definititvt den beste jeg har prøvd av denne typen.

SAMSUNG CSC

Såh, da er det bare å vente i spenning til i morgen folkens, og det er bare til å poppe innom meg på The Body Shop på Galleriet i morra, hvis du vil prøve de på- jeg er der fra kl 15 og utover et par timer.
Det er jo så utrolig koselig når dere kommer inn og hilser på, så gjør gjerne det ♥

Men nå skal jeg komme meg ned på butikken og jobbe litt! Snakkes senere mine fine – klem i fleng!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

Siste innlegg