Cruel

SAMSUNG CSC

Asså- Urban Decay har ENDELIG kommet til Bergen og det er direkte farlig for min lommebok, haha! Så da syns jeg nesten det var passende at mitt første kjøp av Urban Decay herfra ble Vice Lipstick med navnet Cruel. 
Ja- og liplineren, blyantspisseren oooog en sånn primer til å ha på leppene før man tar å leppeprodukter. 
Akkurat nå går sangen “Sucker for Pain” på radioen, og jeg må si at I’m a sucker for Urban Decay, haha! 

Men jah- her er da altså det jeg snopte med meg denne gang:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Jeg tror kanskje jeg må lage et innlegg med alle de fine fargene jeg har fått i kolleksjonen av UD makeup! De ser så sykt fine ut i holderne i makeupområdet her på stylingrommet- så det får bli til neste innlegg tenker jeg 🙂

SAMSUNG CSC
Sjekk den deilige fargen her da! Elsker den metalliske finishen, og den primeren var helt amazing! Jeg tok først den på hele leppen og så lipliner over hele leppen og deretter leppestiften. Ikke bare gjorde det at leppestiften ble mye mer dekkende med ett lag, men det satt jo som pinn i kusjit, som jeg pleier å si!

SAMSUNG CSC

De metalliske og shimmer fargene har en tendens til å bli litt transperante med bare ett lag, så de må jobbes på litt, men med Primer Pencil på først gikk det lett som en lek å påføre. 

SAMSUNG CSC

Seeee så fin! Og alt shimmeret! Miiihihiiihi! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det som jeg elsker like mye som de fantastiske produktene fra Urban Decay- er prisen. De er faktisk utrolig lommebok vennlig for alt det her tilsammen ble ikke mer enn 570,- HELT innafor med de kvalitetene du sitter igjen med etterpå!

SAMSUNG CSC

Flere enn meg som er helt crazy etter leppeprdoukter om dagen?
Hva er deres favorittprodukt i såfall? 

Nå skal jeg pønte meg litt og komme meg på jobb! Vi skal nemlig ha en deilig spakveld på jobb- så hvis du har noen ledige timer i kveld, så kom gjeeerne innom og få litt velpleie på The Body Shop på Galleriet fra kl 18 ♥

Kleeem i fleng!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #UrbanDecay

6 kommentarer

Siste innlegg