Take a closer look

SAMSUNG CSC

Hola babes! ♥

Asså, hallo så deilig det var med en oppfriskning av hårfargen min!! Jeg begynte å bli litt lei av å måtte bruke lilla shampo og balsam hele tiden for å få bort det gule etter blekingen forrige måned. Jeg syns fort at når man bleker håret og ikke bruker noe skyll/minicolour over så ser blondfargen fort veldig sånn gusjegul ut. Og jeg begynte å skimte det mange steder i håret, samt litt oransje her og der også- så da fikk jeg nok, og etter å ha lagt en uke sjuk, så følte jeg at jeg trengte noe for å piffe meg opp litt! Derfor gikk turen til Think Hairwear, en stk minicolour ble lagt i håret, et hakk mørkere enn den blekede fargen og med bittelitt ask tone i seg, så det ble litt kaldere og likere min naturlig hårfarge. I tillegg fikk jeg stusset undercutten i nakken, for den var blitt ekkelt lang nå, hehe- sykt DIGG! 

SAMSUNG CSC

MEN over til dagens makeupherligheter! For i dag tenkte jeg å vise dere tre nye farger fra Matte Lip Liquid samlingen, tidligere har jeg vist dere disse tre fargene, og i dag ville jeg vise dere noen superlekre, dypere farger, perfekt for høstmakeupen! 

SAMSUNG CSC

Først ut er 016 Tahiti Hibiscus
SAMSUNG CSC

Denne fargen er klar, rød og med hint av burgunder. Superfin! 

Neste er 017 Mauritius Dahlia
SAMSUNG CSC

Dette tror jeg må være en av topp tre favorittfargene, en deilig bærfarget tone, som jeg syns var utrolig fin til hudtonen og øyefargen min. 
Dette er virkelig en perfekt høstfarge!

Til slutt 019 Sicily Iris
SAMSUNG CSC

Fest setebeltet, her har vi tidens vampy farge, dyp dyp lilla, nesten sort når du bygger den opp til full dekk på leppene. Denne scorer også utrolig høyt på favorittlisten, for ikke bare var den fin på leppene, har du sett eyelineren min i disse bildene? Vel- på enden har jeg også lagt inn litt av denne fargen nemlig! 

Må si jeg virkelig elsker disse matte leppe kremene- de sitter sykt godt, blir ikke tørre og ekkel på og siden det fins 12 farger, så kan man variere i det uendelige! Looove! ♥

Har du testet disse enda?! 

Nå skal jeg komme meg til fysioterapauten og blir litt mørkbanket- hva står på planene deres i dag fininger?!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

6 kommentarer

Siste innlegg