Cool, Calm, Collected

SAMSUNG CSC

Hey babes! 
Det er så fint ute om dagen, frost i bakken, ti tusen farger i bladene, solen som skinner varmt i den kalde luften.. Jeg kunne sittet med en kopp kaffi og bare sett ut når dagene er så fine som den har vært i dag! Meeen i stede har jeg slumret lenge i sengen før jobb, sånn at jeg ble nødt å forte meg med både hår og sminke før jeg løp av sted til bussen. Når morgenene blir litt knapp med tid, er det så digg å bare ha ting som gjør det lett for seg selv for å få en til å se og føle seg smashing på null komma nix! 

SAMSUNG CSC
Tiden disponibelt etter slumring i sengen og en litt for lang varm dusj, tannpuss, frokost og kaffe,- til å sminke seg, kle seg og fikse håret var i underkant av 20 min i dag.
Men med en outfit bestående av to plagg, sminke bestående av mine 5 kjappe favs og håret piffet i en fei gikk dette så smurt at jeg fikk til og med tid å knipse noen bilder av looken før jeg løp av sted! 

SAMSUNG CSC
Forrige uke snopte jeg meg en sånn super digg lang kjole fra Cubus, den har ganske høy splitt på begge sider, men med lange armer og et passe tjukt stoff er den varm og god og ser bare comfy og chill og fin ut alt på en gang- me loves! Så med et par varme gode strømpebukser var dagens outfit på plass. Tok to minutter! 

SAMSUNG CSC
Håret hadde jeg vasket og lufttørket i går, så det var litt sånn semikrøllete og frizzy, så det piffet jeg opp med å sprute litt vann igjennom håret før jeg pumpet opp krøllene mine med litt Kevin Murphy Body Builder skum og Anti Gravity spray- dette tok toppen 3 minutter.

SAMSUNG CSC
Makeupen ble kjapt lagt med mine absolutt favorittprodukter om dagen- den lette og fine Fresh Nude Cusion Foundation jevnt i hele ansiktet, Baked Bronzer i kinn sammen med Shimmerwaves som får plass på både kinnben og blendet på øynene som øyenskygge.

SAMSUNG CSC
Til slutt la jeg liner og highlihgt med de superfine Eye Colour Sticks Nevada Gold og Cyprus Bronze og til slutt på leppene har jeg på Matte Lip Liquid i fargen 014 -Sydney Amaryllis.

SAMSUNG CSC

I tillegg til mine topp 5 favs som jeg kaller dem, har jeg på meg Kat Von D maskara på vippene og 2 in 1 Gel Liner og Brow & Lash Gel på brynene. Tilsammen 10 min på hele ansiktet.

SAMSUNG CSC

Oog ja- jeg tok på meg den gule Bomber jakken utenpå kjolen, fordi den gule jakken passer til ALT! Haha!

SAMSUNG CSC

Nå er det høy kosefaktor i sofaen resten av kvelden før en ny arbeidsdag står for døren i morra.
Har dere hatt en fin start på den nye uken? 

Snakkes i morra fininger ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop #Outfit 

 

10 kommentarer

Siste innlegg