Syns du jeg fortjener det?!

God kveld mine venner ♥
Nå har jeg blogget i litt over fem år- (TENK det!!) og i alle de fem årene har dere flotte fine lesere heiet og stemt på meg til Vixen Blogawards! 
Det har gitt meg to semifinaleplasser og to finaleplasser- HELT villt og det setter jeg så stor pris på og er ydmyk og glad for at dere har heiet sånn på meg! 

I år er det åpnet for nok en runde med nomineringer til Vixen Blogawards og det blir tøffere og tøffere konkurranse, for i år er det også mulig å nominere Instagram og Youtubere i samme katergorier og der er det jo så utrolig mange dyktige beautyguruer! 

Jeg er nå meg, slenger ut mine tanker og følelser, bilder av looks og how to guider og deler det jeg har å bidra med i skjønnhetsverdenen.
Her på bloggen handler det jo om dyrevennlige produkter, noe som kanskje enkelte vil syns gjør det litt for ensformig, mens andre elsker å få vite hvor gode akkurat disse produktene er- jeg mener, det er jo et drøss av andre som representerer de store merkene, så da kan jo jeg vise de merkene som ikke alle andre bruker 😉

I tillegg hyller jeg den naturlige skjønnhet, sminken til hvermannsen og prøver å inspirere med ting som de aller fleste vil kunne klare å gjøre selv.
Så da håper jeg at de av dere som har heiet på meg før og dere nye tilskudd av lesere har lyst å nominere meg til årets Beautyblogg – eller andre kategorier om dere skulle mene jeg passer inn flere steder 🙂 

Da fjorårets kåring gikk av stabelen hadde jeg den beste kvelden på lenge og fikk minglet med så utrolig mange fine mennesker og alt dette er takket være dere! 


Kjente jeg ble veldig glad for en liten tur down memory lane med disse bildene!

I skrivende stund sitter jeg med en ny makeupvideo, jah jeg vet, DET var påtide det! Hehe, så da er det bare å glede seg til den er ferdig for nå skal jeg slutte å bare vise bilder av lineren jeg alltid lager- nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager den og hvordan DU kan få det til selv! 

Vel, det var bare det jeg ville innom og si- ja og at jeg er veldig gla i dere og for at dere popper innom her i mitt lille skjønnhetsunivers! 

Så hvis du vil sende meg til Oslo på Vixen Blogawards i Januar igjen, så kan du stikke innom HER og nominere 🙂

Ta-ta ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Vixen #VixenBlogawards

4 kommentarer

Siste innlegg