Video \ Eyeliner On Fleek

SAMSUNG CSC

Hey heeey!! 
Jeg holdt på å si god fredag, men det er jo faktisk bare torsdag, hehe – ønsketenking kanskje?!
Men tiden går så fort at fredagen er plutselig over oss likevel!

MEN, vet dere hva?! Jeg har mekket en ny viiiideo! Jippi! 
Må bare si tusen takk for sparket i ræven av min fine leser Ingrid, som veldig gjerne ønsket at jeg skulle lage en video med min statement eyeliner- for da gjorde jeg det vettu!
Fant også ut at det er flere måneder siden forrige video og sånn kan vi faktisk ikke ha det, jeg lover å bli flinkere med videoer igjen altså!

Men nå skal jeg ikke mase mere- vi kjører bare video

*Snurr Film*
Husk å slå på full HD

SÅ- hva syns dere?! 
Er det noe annet du vil se meg lage video om, så bare hyl ut, så skal jeg innfri så godt jeg kan ♥

Nå må jeg løpe på jobb- snakkes senere!

PS- Det blir veldig glad om du vil nominerer bloggen min til årets Beauty Blogg på Vixen Blogawards 

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #TheBoyShop 

10 kommentarer
  1. Weee ^ ^
   Så nøgd med at du lagde video. Må komme meg til Body Shop å få kjøpt en Eye Colour Stick asap. (så skjønt at du smådanser i videoen!)
   Hadde vært skikkelig gøy å se deg gjøre en favourite + oh god no’s video!

  2. Hei!
   Liker veldig godt bloggen din. Har et lite spm ang hud og sminke. Har seboreisk eksem som gjør at jeg flasser i de dårlige periodene rett ved nesa og litt i øyenbrynene. Har også noe akne og litt sensitiv hud. Er derfor avhengig av kremer og foundationer som er oljefri/lite olje i seg. Tror du bodyshop produktene kan være noe for meg? Bruker en nøytral oljefri krem til vanlig og noe fra Dermalogica. Sminke fra bareminerals. Men er nysgjerrig på TBS. 🙂 Ser at du ofte skryter av de. Hilsen fast leser. 🙂

  3. Anonym: Heisann, veldig hyggelig at du gir fra deg en lyd 🙂
   Seboreisk eksem er en vanskelig hudtilstand å behandle, da den ofte har flere “behov” på en gang.
   Anbefalingen for behandling av det er jo kortisonkrem sammen med en soppdrepende krem på områdene som er utsatt. Men til behandling av resten av huden kan enten Aloevera hudpleieserien som inneholder mye aloe vera, samt litt sesamfrøolje (en veldig lett olje tilpasset bruk i ansiktet) Ellers har vi også Drops Of Light serien, den er hakket rikere på fukten, den inneholder også aloevera, er også laget for sensitiv hud pluss at den inneholder vitamin C fra rød alge ekstrakt. Jeg har en i familien med Rosacea, og hun har blitt SÅ utrolig fin i huden etter å ha brukt denne serien.
   Som en siste liten ting så har vi jo også tea tree oil, som er anti bakteriell og betennelsesdrepende, den kan tas på direkte på akne områdene, eller blandes ut i krem for en mildere effekt.

   Til sminke er jo mineralpudder det beste, men hvis du vil prøve noe annerledes har vi fått inn en super fin mineralbasert foundation i sånn cusion, som inneholder mineralleire, aloevera og rosevann, jeg elsker den!

   Det er jo litt vankselig å anbefale noe uten å ha sett og tatt på huden din, men utifra det du beskriver er dette det jeg anser som beste anbefalingene fra The Body Shop.

   Jeg er veldig ingrediensenørd, og leser meg opp på alt jeg kan og har gått grundig til verks i innholdslisten på disse produktene og alle er rene og fine og inneholder ikke noe kunstig fyllstoff som vil gjøre vondt verre for huden din 🙂

   Håper det var til litt hjelp!
   Stor klem fra meg! <3

  4. Ååå, så utfyllende du skriver. Takk! 🙂
   Jeg er også blitt ingrediensnerd. Skyr alt som heter mineraloljer. Inneholder TBS mye parfyme? Synes egentlig aloevera serien høres veldig god ut. Ser ut som det ikke er noe lang ingrediensliste heller. Fikk høre det av hudlege at det beste var å gå etter korte ingrediensliser og produkter med lite olje. Olje var visst en eksemtrigger.
   Bruker som sagt Dermalogica, men lurer på om tiden er inne for å prøve noe nytt. Har tenkt på all in one BB kremen. Men er denne veldig fet? Har og tenk på den i teatree serien, men er litt redd for at teatree kan bli litt sterkt da jeg ikke har så mye akne. Det er mest sorte prikker og porer som er et “problem”. Skulle gjerne brukt mineralpudder, men tåler ikke bismuth. Uansett, tusen takk for gode råd. Klem tilbake.

  5. Anonym: Det skulle bare mangle- jeg ønsker jo bare å inspirere og hjelpe, så når jeg får muligheten så gjør jeg det skikkelig 😉 hehe

   Det fins mange mineralpudder som ikke inneholder bismuth, og verken det eller mineralolje fins i noen produkter hos The Body Shop 🙂 Heldigvis!

   Helt rett som du sier, jo kortere ingredienseliste jo bedre!
   De fleste produktene hos TBS inneholder duft tilsetning, men det er milde duftingredienser. Men aloevera serien er 100% parfymefri. Heller ingen fargestoffer eller parabener i de produktene, så de er trygge å bruke for alle 🙂

  6. Ok, takk. 🙂 Siste spm tror du aloevera kremen og all in one bb kremen vil bli for fete hvis man har fet hud, men ikke så mye akne?

  7. Anonyn: Åh, ja det glemte jeg å svare på- aloevera kremen blir ikke for fet, siden den ikke har noe fete oljer i seg. All in one BB creme er litt både og, kommer helt an på hvordan huden din er, for meg blir den for fet, men jeg har også mer oljet hud- så jeg ville gått innom en TBS butikk og fått en prøve på den og sett hvordan den føles på huden. Ellers syns jeg CC cremen er veldig god- den bruker jeg alene eller med et mineralpudder eller lett dekkende matt pudder over, fordi den ikke dekker noe i seg selv, men den holder huden glødende og matt på en ig samme tid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg