Klarte ikke legge den fra meg!

Hei fininger!
Den siste uken har jeg vært helt oppslukt, både med jobbing, men også med den nyeste boken fra Lars Kepler- Kaninjegeren!

Lars Kepler er pseudonym for Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril. De har gjort braksuksess med sine 5 andre bøker i serien om kriminaletterforskeren Joona Linna og nå er den 6. boken endelig å få tak i hos bokhandleren.
Jeg har gått nærmest hver dag siden den ble sendt til trykken i Norge, og fulgt med når den havnet ut i butikkene, for den ble sluppet i Sverige for noen uker siden. Jeg har såklart lest alle de andre bøkene i serien, i tillegg til den frittstående boken Playground.

Jeg er en sucker for en god krim roman, og det er stort sett bare det jeg faktisk leser. Mine andre favoritter er blant annet Harlan Coben og John Hart, men Kepler… arh; de er helt sinnsyke! Hvert eneste ledige minutt jeg har hatt siden jeg kjøpte boken forrige torsdag, har jeg satt meg ned med boken og lest. Derfor har jeg heller ikke tatt meg tid til å lage noe nye looks å presentere på bloggen, hehe, så jeg må bare unnskylde, jeg klarte bare ikke legge boken fra meg!

Under her kan du lese det som står på baksiden av boken og hvis det fenger deg så er det bare å løpe til butikkhyllene og skaffe deg boken.

Jeg kan love deg en intens lesning, fra første side blir du fenget i plottet! Du får et innblikk i de forskjellige karakterenes liv og roller, og du får også bli med inn i Kaninjegerens psyke og jeg kan bare si deg én ting- dette er ikke en bok for den sarte. Enkelte kapittel og setninger gjorde meg faktisk uvel- men det var så hinsides spennende at jeg måtte bare lese videre, selv om jeg syns det var mye grusomt. Men hele plottet er så godt skrevet, så spennende og fengende at jeg får ikke anbefalt denne boken – og de andre i serien forsåvidt, nok!

 Har du ikke lest disse bøkene enda? Da er du in for a treat!
De andre bøkene i serien i kronologisk rekkefølge: Hypnotisøren,  Paganinikontrakten, Ildvitnet, Sandmannen, Stalker og nå Kaninjegeren.


Skjermdump fra CappelenDamm.no

Hvis du et en krimnørd som meg- sjekk ut disse bøkene altså!

Nå skal jeg ta en bitteliten pause fra krim og lese en roman jeg fikk til bursdagen, Bienes Historie, så pulsen min kan roe seg og de syke hendelsene fra Kaninjegeren kan legges litt lengre bak i minnet. Hehe.

Dette var jo veldig lite typisk beautyblogger av meg å anmelde en bok, men altså- når jeg kommer over noe bra, måtte det være seg leppestift, foundation eller en bok; så vil jeg dele mine anbefalinger! Denne tiden av året er jo tross alt den perfekte tid å sette seg i sofaen, med pledd, noe varmt i en kopp, fyr i peisen og med en god bok i fanget- er dere ikke enig?!

Nå skal jeg svinge meg rundt og få unna noen ærend! Vi prates snart mine fine ♡

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Livet #Høst #Kos #Bok #CappelenDamm #Blogg

4 kommentarer

Siste innlegg