Hvorfor være som alle andre!?

SAMSUNG CSC

Goood kveld alle sammen! 

Har dere hatt en fin helg? 
Min har vært helt super, i går hadde jeg en helt fantastisk morsom dag på jobb, som ble avrundet med et utrolig koselig julebord med flotte kollegaer og avsluttet med en liten tur på byen. I dag sto jeg opp etter bare 5 timer søvn, kroppen min er rar sånn altså, sjans å sove ut og lenge og den bare “Nei, tenkte du sku gå rundt og være trøtt resten av dagen!” 
Men det ble heldigvis en forfriskende dag med en liten tur i skauen med en kompis og den fiiine hunden hans, og så kjøpte vi oss litt veggis sushi og gumlet godteri og brus etterpå! Deilig søndag! 

MEN over til tema i dagens innlegg- nemlig det å ta bevisste valg og avgjørelser i livet, basert på egne verdier og velferd.
I dag har jeg lastet opp en ny header, som tydeliggjør ett av disse valgene, som for meg er veldig viktig, veldig sentral og det jeg har bygget hele denne bloggen rundt. 
Nemlig ikke dyretestede produkter. 
Ja, jeg har skrevet om det før, men det er faktisk skremmende hvor mange som ikke bryr seg om dette temaet. Eller de sier de bryr seg, men velger å ikke ta et så kraftig standpunkt og velger å støtte de merkene som forsatt driver med dyretesting likevel og trekker på skuldrene med likegyldige svar som – “jammen det er så fin leppestift” Eller “primeren er alt for god til å slutte å bruke den” 
For meg er det ikke aktuelt engang! Jeg tenker at vi i dag har kommet så langt med teknologien at det å teste kosmetikk ingredienser på dyr er fullstendig unødvendig! De har klart å fremstille kunstig hud i laboratorier og det er kliniske tester hvor FRIVILLIGE mennesker velger å prøve ut produkter og ingredienser.
Dyr har ikke den muligheten. De kan ikke si noe for eller imot om de vil bli sprøytet inn i øyet med et kjemikalie eller barbert av pelsen for å bli stukket og smurt og sprøytet på. Jeg vil tro at hadde de kunne sagt noe, så hadde de sagt imot- for selv DU der ute vil neppe få noe på huden eller inn i øynene som du ikke vet hva er, som kan skade deg, gjøre deg blind eller gi deg utslett på huden? 

Hvorfor det enda fins dyretesting er for meg helt utenkelig. Det er akkurat som med pelsindustrien. Grusom! 


Bildet er lånt herfra 

Så når noen skriver til meg og spør om jeg kan anbefale produkter, eller hvorfor jeg ikke bruker eller skriver om produkter fra de merkene som befinner seg på denne listen, så er dette hvorfor.

Jeg ønsker IKKE å støtte oppunder dyretesting.
Det er vi som forbruker som har makten, og hvis vi nekter å bruke produktene så lenge de blir testet på dyr, så vil kanskje merkene etterhvert slutte med nettopp dette. MEN det skjer jo bare hvis alle hadde tenkt sånn, og i og med at kampen mot dyretesting har pågått i så mange år som den har og vi enda sitter her med en lang lang liste over merker som forsatt foretar testing på dyr, så er vi ikke mange nok som bryr seg. 

Derfor skal ikke jeg være en av de som ikke bryr seg, jeg kommer til å forsette å holde meg til cruelty free produkter, uansett hvor mange sponsor avtaler jeg går glipp av, uansett hvor mange andre “bra” produkter jeg ikke får kjent på- så lenge et produkt er laget med ingredienser testet på dyr- så vil jeg ikke skrive om det! 

Jeg vil mye heller at det skal være flere lykkelige kaniner som denne søtnosen hoppende rundt!

Det er nok av andre som fronter og skriver om produkter fra dyretestede merker, og jeg har ikke noe behov for å være som alle andre.

-Charlie out-

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Dyretesting #DeterikkeOK

2 kommentarer

Siste innlegg