Vailent Vox

SAMSUNG CSC
God kveld fine venner! ♥ Håper dere har en helt fantastisk helg sålang!
Jeg må jo faktisk bare starte dette innlegget med en ydmyk og overrasket tone, for jeg hadde virkelig ikke forventet den responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg!
WOW… meldinger tikket inn på både telefon, inbox, facebook og litt her i kommentarfeltet. Gode og støttende ord, og gjenkjennelser fra egne erfaringer. 
Alle har vel på et tidspunkt vært igjennom det jeg beskrev og mange følte seg veldig truffet og heldigvis følte de seg oppløftet og inspirert av det jeg skrev. 
Det er mer enn hva jeg hadde forventet og sitter igjen med en ekstrem godfølelse nå, takk! 
Takk for så mange gode ord, takk for at dere deler deres tanker og følelser og takk for at dere popper innom her og leser og gir lyd fra dere- jeg setter ekstremt stor pris på det ♥

___________________

Så- over til dagens tema, hehe, i går var det jo den o-store Black Friday, det var shopping på HØYT nivå på alle kjøpesentre, nettbutikker og folk gikk tydligvis bananas! Jeg sto selv på jobb og ekspederte en hel haug med mennesker og hadde det utrolig gøy, men tenkte at å være kunde selv i dette shopping madnesset, DET gidder jeg ikke! 
Men så etter jobb, så var det forsatt noen timer igjen før alt stengte, og jeg datt innom et par butikker og fant brått en masse julegaver, og vips! så hadde jeg iløpet av 1 time og 20 minutter kjøpt inn både julegaver OG en aldri så liten gave til meg selv. 
For sist på agendaen satte jeg beina mine innom Carlings for å kjøpe en gave- jeg gikk målrettet til det jeg visste jeg skulle kjøpe, de hadde jo 30% på hele sjappen, så jeg hadde sett meg ut fra før hva jeg skulle kjøpe. På veien bort til stativet dette hang på, skimtet jeg noe lekkert og shiny-lilla oppå veggen i øyekroken. Jeg brukte stor vilje og ignorerte det nydelige skimtet, og forsatte bort til det jeg faktisk skulle ha.
Hun som var på jobb kom bort og hjalp meg med å finne rett størrelse og da vi hadde funnet rett vare var jeg klar til å gå til kassen for så å løpe ut igjen..
Men så spør hun “Er det noe mer du vil ta med deg i dag?” 
Motvillig strakk øynene mine seg mot den lilla på veggen og jeg klarte ikke lengre holde igjen. “Den!” Sa jeg bare og pekte.
Hun gliste og svarte “Ja, DEN!” 
“Jeg klarer ikke gå ut herfra uten å ha sett den der på- kan jeg få prøve den?”
“Selvsagt- jeg skal ta den ned til deg”

Idet jeg førte armen gjennom og jakken falt på plass, så falt jeg pladask- denne jakken, den kunne ikke henge igjen i butikken når jeg gikk ut derfra.

SAMSUNG CSC

Her snakker vi Bomber jacket dere! La meg introdusere Vailent Vox bomber jacket fra Carlings – og dere finner den faktisk på herreavdelingen. 

SAMSUNG CSC

Først tok jeg den på meg i liten størrelse, men så tenkte jeg- jeg har allerede en bomber jacket som er kort og nett, og nå som det er kaldt ute og jeg faktisk var i manko på varm jakke til vinteren, gunnet jeg på og gikk for en størrelse M, til herre, haha! Så den er gigantisk, og jeg ELSKER det!

SAMSUNG CSC

Kan herved melde om flytting- til inni denne jakken!
Neida, joda..

SAMSUNG CSC

For å matche min deilige lilla dilla til ansiktet- gikk jeg i dag for en mix av lilla og rosa på leppene. 
Her blandet jeg de nydelige Matte Lip Liquids fargene 019 Sisily Iris i ytterkant av leppen og deretter 025 Tokyo Lotus innpå resten av leppen, akkompagnert med litt highlighter fra Shimmer Waves 04 sånn helt på midten. 

SAMSUNG CSC

Klager ikke på litt fin longlasting ombre lepper til en helt insane kul jakke, eller hur?! 

SAMSUNG CSC

Sånn- der var siste deige bilde ferdig! Haha! 

Hva syns dere om jakken? ♥ 

– Love Love – 

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Outfit #Jakke #BomberJacket #Makeup #Sminke #Dagens

2 kommentarer

Siste innlegg