Big, Bold and Beautiful

SAMSUNG CSC

Hæææppy tuesday!!! 
Jeg startet egentlig dagen med å skulle lage video til dere med hvordan jeg lager dagens look, satt meg ned, begynte å filme, men så køddet kameraet seg og halve videoen endte opp med å være utav fokus.. Det kan se ut som jeg snart bare må bite i det sure eple og kjøpe meg nytt kamera, fordi etter at det fikk seg de to smellene det har fått nå, så er farger og fokus helt på bærtur! Hjelper jo heller ikke at vi er inni den tiden på året hvor godt dagslys er mangelvare…
Noen av dere som kan anbefale et godt kamera til det jeg bruker det til? 

SAMSUNG CSC

I går var jeg forresten på Hot Yoga for første gang, og steike så deilig! Kjenner det godt på gangsperren i dag, men det er jo bare max digg- så om du er frysepinn som meg og stiv og støl i muskler og ledd så anbefaler jeg på det sterkeste å teste ut Hot Yoga.
Siden det var en kvelds session, og jeg da dusjet og vasket håret før jeg la meg, så rakk ikke håret bli tørt før jeg traff puten. 
Så da jeg våknet i dag var håret rett og slett OVERALT, haha, så for å temme dette litt sprutet jeg litt nytt vann i tuppene og fluffet det opp med litt Killer Curls og Anti Gravity spray fra Kevin Murphy og håret ble brått Big, Bold and Beautiful.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det jeg liker så godt med disse produktene er at de ikke bare gir håret fin styling og hold- men de er såklart cruelty free, samt at de er spekket med gode næringsrike ingredienser. Ofte er styling veldig uttørkende på håret, men disse er ikke det! 
Killer Curls for eksempel, inneholder Bergamot frukt olje, Paraguay blad og vannmelom ekstrakt, Alovera og Baobab frø olje – disse ingrediensene er med på å gi fuktighet, styrke og gi pleie til håret, samtidig som du får en styling som holder uten å være stiv og ekkel i håret. Digg! Den er litt pricy, koster 429,- men til gjengjeld, jeg bruker typ en dæsj på størrelse med et blåbær til hele mitt hår, så den varer lenge. 
I tillegg booster jeg det litt med Anti Gravity som er en vektløs aerosol fri spray som gir fint volum og hold til håret. Denne inneholder honning og grapefrukt ekstrakt og det hjelper å holde på fuktighet og vitaminer til håret. Prisen på den er 369,- 
Dette er forresten produkter jeg har kjøpt og betalt selv, dette er ikke sponset innlegg- Jeg kjøper mine produkter hos Think Hairwear, som er en av de utvalgte salongene i Norge som får selge disse finfine produktene.

SAMSUNG CSC

I helgen testet jeg også ut en ny kombo av farger på leppene, og har brukt den hver dag siden lørdag. Det er så mange som har spurt hvilke farger det er jeg har på så da må jeg dele det her vettu -det er Matte Lip Liquid i fargene 019 Sicily Iris og 024 Tokyo Lotus – ooog bittelitt highilight dyttet på midten av leppen. 

SAMSUNG CSC

Her har jeg også gått inn for å være BOLD, for her har jeg overtegnet leppene mine så til de grader! 
Som dere vet er jeg sterkt imot å drive med injeksjoner her og der, og vil heller gjøre som Kylie Jenner gjorde FØR hun tulla det til og fylte opp leppene så til de grader, nemlig å bare bruke sminke. Da passer det perfekt å bruke slike matte leppeprodukter, for de holder seg på i timesvis uten å gå bort, så om man vil jukse til seg litt større lepper for en kveld, så funker dette flott! 

SAMSUNG CSC

Jeg elsker komboen av disse to fargene, og syns de utgjør såpass mye at resten av makeupen kan holdes til det minimale. Her er det bare naturlig hud, highlight i kinna, formede bryn og brun maskara på vippene. 

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg kle på meg min deilige nye jakke og komme meg avgårde på jobb! 
Vi snakkes snart mine fine ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens

1 kommentar
  1. Hurra for ny video! (Selv om ting ikke funker så skal man alltid prise godt initiativ.)
   Hot yoga høres så digg ut, var det i Bergen? Og hvilken form for yoga var
   Det?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg