Festlige Favoritter

SAMSUNG CSC
God helg fininger ♥

Har dere hatt en bra uke så langt?
Jeg våknet mandag morgen med piggtråd hals og en grufull forkjølelse på vei, trodde virkelig jeg fikk min dose da jeg ble sjuk før Halloween, men guess again!  Nå har jeg hatt fri i dag og i går, så jeg har brukt tiden til å restituere sånn at jeg blir fort frisk, spille Sims 4, haha, ooog i tillegg har jeg også fått testet ut min nye ringlight fra Skatush
Aldri så dumt at det ikke er godt for noe, ikke sant? 
Jeg har ikke knipset noe nye bilder av meg selv, jeg er så hoven rundt nesen etter å snytt meg hundreognitti ganger de siste dagene, derav bruken av arkivbilde på toppen her, men jeg fikk knipset litt bilder av mine festlige favoritter!
Så la oss ta et lite bildedryss på deilige, glitrende og festlige godsaker ♥  

SAMSUNG CSC

Først ut har vi disse herlige mini toalettmappene, fra H&M – disse er perfekt til å ha leppestifter, leppomader, hårstrikk og fliseklemmer i.
På den måten har du alt smått nips naps samlet på ett sted i vesken, og du trenger ikke å grave i evigheter for å finne de småtingene som ellers alltid forsvinner i veskenes store sorte gap.

SAMSUNG CSC

En annen fantastisk mappe, er den litt større Unicorn mappen fra StyleConnetion– her får man plass til litt mer og er den perfekte mappen å ha et touchup kit til sesongens festligheter oppi.
Det perfekte Touchip kittet jeg har med meg består av Fresh Nude Cusion Foundation, Honey Bronze Highlighting Dome, EyeColour Stick, Matte Lip Lipstick, mini Perversion Mascara og mini DryShampoo fra Morrocan Oil.

SAMSUNG CSC

Og så en liten closeup, til mine favoritt highlighting produkter- her ser dere storfavoritten Honey Bronze Highlighting Dome fra The Body Shop.
Den er bare pur perfeksjon og den lille hendige størrelsen, gjør den perfekt å ha med i partyvesken.
I tillegg har jeg tatt med Shimmer waves 04 og Brush on Sunlight, også fra The Body Shop, i tillegg til de herlige Afterglow Highlighterne Sin og Fireball fra Urban Decay.

SAMSUNG CSC

Jeg kan ikke ha et festlighetsinnlegg uten å vise frem litt leppestifter- og her kan dere se de super lekre Vice Lipstick fra Urban Decay. 
Mine favorittfarger er BigBang, Cruel, Jawbreaker og Backtalk.

SAMSUNG CSC
Sammen med leppestiftene har vi noen fantastiske metalliske og glitrende Eyelinere – Heavy Metal ACDC og Spandex, og Razor Sharp Chaos og Fireball

SAMSUNG CSC

Når man skal ut på festligheter, trenger man jo noen festlige vesker og jeg har to stykk som går på rundgang. 
Først ut har dere den megasøte og uberkule Cupcake bag fra StyleConnection.

SAMSUNG CSC

Denne har blitt flittig brukt, til tross for at den såvidt bare rommer mobilen, kortholder og et par meget nøye utvalgte tuchup makeupprodukter.
Men igjen, det som er deilig med denne vesken er at du ikke KAN ta med deg hele utvalget du likevel ikke rekker å bruke anyways, så når du skal ut og danse, så kan du det, selv med vesken på!

SAMSUNG CSC

Da jeg var i New York i høst, gikk jeg ut med denne vesken på shopping ene dagen og ble stoppet midt på gaten, inni butikker, i kaffekøen, overalt! 
av jenter som ville se på vesken, ta bilde av den spurte hvor den var fra og som komplimenterte den. 
Så Kristin fikk god og fin internasjonal omtale den dagen, haha ♥

SAMSUNG CSC

Og apropos New York – mitt kanskje desidert beste kjøp der borte- er denne vesken! 

SAMSUNG CSC

Da jeg gikk inn på Aldo ikke langt fra Union Square, og denne sto inni hyllen lengst inne i butikken og ropte på meg, da skjønte jeg at denne måtte jeg faktisk bare ha! Den er bare så meg på alle mulige måter, hehe! 

SAMSUNG CSC

Sånn- det var alt for denne gang! 
Skal se og få filmet en ny video og knipset noen fine makeuplooks når formen er på topp igjen, så untill next time…

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

1 kommentar
    1. såå mye fint 😀 elsket bakgrunnen du valgte! Herregud :O vesken var kjempe fin elsket den ! Håper du ikke blir alt for syk ;( ønsker deg alt godt! ha en koselig kveld videre!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg