Den stygge andungen

SAMSUNG CSC
God morgen!
I dag poppet det opp et minne på facern med et innlegg jeg skrev for to år siden, jeg klikket meg inn og leste og kjente at jeg rett og slett skulle ta en liten reprise, for her skrev jeg et par ting som vi alle har godt av å bare ta et lite gjensyn med.

10.12.2014
“Skjønnhet
Hva er skjønnhet?
Hvor kommer skjønnhet fra?

Ikke nødvendigvis fra et beauty produkt eller sminke. (yes, I said that!)

Skjønnhet er noe du er, har og alltid vil ha! 
Men i dagens samfunn så blir vi fortalt at skjønnhet er noe du må skaffe deg, noe du må fixe på noe for å få.
Det er jeg helt uenig i! 

Ja dette er en skjønnhetsblogg, ja denne bloggen handler mest om produkter og sminke looks, hårfrisyrer og ja jeg viser tips til diverse looks og skjønnhetsritualer.
Men det er nettopp derfor jeg skriver akkurat dette! 

Du trenger ikke noe ekstra for å være vakker, du er allerede vakker! 
De produktene jeg bruker og viser er noe jeg bruker fordi det gir meg glede, det er gøy, min hobby, gir velvære, det forskjønner det man allerede har, 
men jeg vil presisere at det ikke er noe du må ha for å bli vakker, for å få skjønnhet! 

Så hva er skjønnhet og hvor kommer det fra?
Min mening er at skjønnhet kommer i fra glede, latter, velvære, humor, vennskap, godhet og personlighet!
Når du har det godt så vises det på deg og du utstråler da din indre skjønnhet.
En ting som jeg jobber mye med, med meg selv, er å gjøre positive ting, ting som gjør at jeg får det bra- en av de tingene er å blogge, en annen ting er å høre på musikk, lage mat eller gjøre noe godt for noen andre. 
Ved å gjøre noe godt for deg selv og for andre så får du det godt og hva skjer når vi har det godt?

Gjør noe godt for deg selv, gjør deg selv glad, gjør andre glad- vær deg selv, ikke la noen fortelle deg at du ikke er vakker og ikke tro at du må endre deg selv for å være vakker!
Skjønnhet det kommer innenfra og du er allerede så skjønn ♥”

______________________________________

Jeg kjente at vi trengte en liten påminnelse på nettopp dette, spesielt nå i disse tider- hvor plastic fantastic er større enn noen gang! 
Her forleden fikk jeg opp en reklame midt i fleisen, “Den perfekte julegaven til venninne, søster eller mor” og så med bilde av en med leppeinjeksjoner og tilbud på diverse inngrep. “Kjøp gavekort til noen du er glad i” 
Nei vettu hva!! Hvis noen hadde gitt meg gavekort på et kosmetisk inngrep til jul, da hadde jeg faen ikke trodd de var mye glad i meg altså! 

Presset i dagens samfunn er alt for stort, det er ALT for mye fokus på utseende, jeg kjenner jo på det selv og det er litt derfor jeg også etterhvert har begynt å ha et annet fokus her på bloggen. Selv om jeg hele tiden har fremmet skjønnhetsprodukter og looks, med dette budskapet i bunn, så føler jeg likevel at hvis denne bloggen bare skal være side opp og side ned med bilder jeg poserer på og viser frem sminke på, så hadde jeg bare blitt drita lei av meg selv! 
Siden jeg er så heldig å ha en plass på et nettverk som side2.no og bloggen min da har mulighet til å nå ut, så vil jeg bruke muligheten til å nå ut til deg som kanskje sitter der og tviler på deg selv og føler at utseendet ditt hemmer deg på et eller annet vis. 

Det høres kanskje teit ut, men vet du hva? Det hjelper å bli eldre!
Ikke bare fordi du får fokus på andre og litt mer viktige ting her i livet, enn at du syns at nesen din er stor eller leppene for små. Men det er en annen viktig faktor å huske på- du er ikke ferdig utviklet enda!
Hvis jeg visste da jeg var 20 år, smålubben og på mitt aller mest usikre tidspunkt hittil i livet, at jeg 8 år senere kom til å få en nese som var mindre potet, et ansikt som var litt lengre og ikke minst at jeg skulle klare å få bort alle ostekakene jeg hadde trøstespist og som lå fint rundt hoftene. 
Kom disse tingene fordi jeg la meg under kniven og opererte nesen mindre eller sugde vekk fettet? 
NEI! Disse tingene kom fordi jeg, ja første faktor var at jeg sluttet å spise en hel ostekake alene, midt i uken, hver uke.. Men for det andre, jeg ble eldre! 
Jeg har vokst, ansiktet mitt har endret seg, blitt mer voksent, kroppen min har endret seg, blitt mer voksen. Nesen har falt litt mer på plass i ansiktet, fordi jeg har latt den få sin naturlige utvikling…

Then.. and now..

SAMSUNG CSC

Kjære venn, du som er så ung og vakker og fin akkurat som du er! Ikke tukle med ansiktet eller kroppen din, du er ikke ferdig utviklet! 
Det er så mye som kan skje, og som skal skje med kroppen din i ten og tyveårene, jeg har ikke bikket 30 enda, men det skjer sikkert en hel del endringer der også som vi skal være glad for at skjer.

Den aller største endringen som skjer etterhvert som vi vokser til, det er tryggheten, tryggheten vi får på oss selv etterhvert som vi blir eldre.
Men den biten stopper opp, om du går hen og prøver å operere vekk usikkerhetene dine. 
 

Husk at du er unik, det fins bare en som deg- og du er fin nok som du er ♥

SAMSUNG CSC

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #skjønnhet #skjønnhetspress #Usikkerhet #Selvtillit

    1. flott innlegg <3 fine bilder av deg, både før og nå. Men man kan se at nå ser du mer fornøyd ut, og ja - det kommer nok med alderen! Kroppen vår er en spennende greie vi har. Liker btw at du ikke legger sånn vekt på kilo/hvor mye enn bør veie, og at du ikke har fokus på kosmetiske inngrep for å fikse kroppen. Jeg hadde blitt så sur hadde jeg fått gavekort på noe slikt jeg også..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg