We gonna fly

SAMSUNG CSC
God morge…eh- formiddag! 
Jeg har gankse nettopp stått opp- jeg satt oppe litt for lenge i går og redigerte video og hørte på lydbok, hehe.
Men til mitt forsvar, jeg har stått opp og funnet kaffe, satt på julemusikken OG gjort klart pannekakerøre som står og sveller mens jeg skriver dette!
Jepp- det er snakk om havrepannekakene som har tatt over livet mitt, haha, og som dere har sett meg masseprodusere hver eneste uke på snapchat den siste måneden. Men asså de eeer så gode! Perfekte frokost panniser, sunne, mettende og så er det jo så lettvint å bare hente ut en pannekake (eller tre) fra fryseren om morran, tine i mikroen og strø over litt honning og blåbær! mmmmm!

MEN nå drifter jeg fullstendig avsted her- jeg skulle snakke om noe HELT annet enn pannekaker i dag, haha!
Jeg har nemlig laga ny video- som jeg egentlig skulle fått ut i helgen, men så klikket det fullstendig for redigeringspogrammet så måtte pent bare bruke den tiden det tok å få den ferdig klippet og det ble sent i går kveld. 
Så jeg lastet den opp på tubern i gårkveld, men tenkte å vente til i dag med å poste den her- siden de ferreste blogginnlegg blir oppdaget passert midnatt, høhø..

Tydligvis siden jeg prater minimalt på videoen, fikk jeg utløp for det med tekst her i stede, men nå skal jeg slutte å skrible og bare snurre film!

Husk å slå på full HD 

Alle produktene som ble brukt i denne videoen er:
Hud og kinn- Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup, Urban Decay Naked Skin Weghtless Complete Coverage Concealer, Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation, The Body Shop Honey Bronze Drops of Sun, Urban Decay Beached Bronzer, The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome, The Body Shop Shimmer Waves og Urban Decay Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray

Øyne og Bryn- The Body Shop Eye Colour Stick – Nevada Gold,  The Body Shop Shimmer Waves, The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Black, Urban Decay Razor Sharp Eyeliner – Chaos, Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner –  Spandex, Kat Von D Mascara
The Body Shop 2 in 1 Gel Liner Brown og Urban Decay Brow Tamer Flexible Hold Brow Gel

Lepper- Urban Decay 24/7 Glide on Lip Pencil – Big Bang, Urban Decay Vice Lipstick – BigBang og The Body Shop Matte Lip Liquid – Tokyo Lotus

Hår- Maroccan Oil Dry Shampoo og Kevin Murphy – Anti Gravity Spray

SAMSUNG CSC

___________________________

Som dere kanskje så, hadde jeg en liten happy accident midt under filmingen der- det kommer en egen video å hvordan dette ble tilslutt, Gøysig!
Nå skal jeg gå ned og steke pannekaker- whop whooop!

Ha en fantastisk dag mine fine ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Dagens #Video

  1. Hahaha, tekstingen i denne er jo gull!
   Føler disse videoen kommer til å gå hardt utover lommeboka mi iløpet av 2017..
   Men du er latterlig flink i alle fall! ^ ^

  2. Ingrid: Hahaha! =P Gøy at du la merke til det! Når stemmen svikter vettu- så får jeg ta det igjen med teksting!
   Og så sier jeg unnskyld på forhånd til lommeboken din <3 haha
   ... Og takk :-* <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg