Dette gir meg julestemning!

SAMSUNG CSC

God formiddag fininger! ♥

Har dere en bra førjulstid? 
Det er så sprøtt at det er 4 dager igjen til jul, denne tiden går så sykt fort!
Jeg husker da jeg var liten, så føltes det som om desember måned varte et helt år! 
Julaften kunne ikke komme fort nok, og når dagen endelig var her så gikk tiden sååå sakte og middagen varte lengre enn noe annet, men da tiden for pakkeåpning endelig kom så var all ventingen verdt det. 

Nå som vi er blitt voksen, så fyker desember av gårde og det føles som om vi ikke rekker noenting. Det er lett å bli oppkavet i “julestresset” og midt opp i all jobbing og juleshopping så glemmer man gjerne å nyte førjulstiden! 
Men i år har jeg prøvd å ikke bli dratt med i kaoset og selv om ikke snøen har kommet, snarere tvert i mot her jeg sitter å ser ut på trærene som nesten blåser overende, plussgrader og regn. Ikke mye som minner om jul annet enn julelysene som er hengt opp ute. 
Likevel, så er faktisk julestemningen her- fordi jeg har gjort det jeg kan for å ta den innover meg. 
Så om du enda ikke har fått julestemning, så tenkte jeg å komme med mine topp julesteminings tips, kanskje det vil hjelpe stemningen på vei hos deg også? 

Julemusikk

Det fins så utrolig mye god stemning i musikk, og for å piffe opp julestemningen, har jeg mekket sammen den ultimate julespillelisten på Spotify, med masse feelgood sanger fra både nåtid og noen skikkelig gode gamle slagere. På med anlegget og fyr løs musikken og jeg kan love deg en liten boost i julestemningen!

Julegaveshopping

I år har jeg vært utrolig strategisk når det kommer til handlingen, jeg startet tidlig med å lage lister og valgte ut fridagene mine til å gå til verks med handlingen.
Det kan fort bli veldig stressende å handle julegaver, så hvis man er litt forberedt så gjør det opplevelsen koselig, fremfor stressende. 
Istede for å tenke at man må og man skal og kave seg opp, så har jeg prøvd å tenke sånn- Hva vil gjøre denne personen glad?
Hva kan jeg gi som vil gi glede? For det handler ikke alltid om TING, det handler om gleden å gi, og man kan gi hva som helst! 
Så i år har jeg både kjøpt ting til de som har ønsket seg det, men jeg har også ordnet i stand et par ting som jeg håper vil gi utrolig mye glede. 

SAMSUNG CSC

Julegavepakking

Etter at man har fått dreisen på alle gavene, så skal de jo pakkes inn! Og med unntak av noen få butikker som lekebutikker og The Body Shop hvor jeg jobber, får man stort sett ikke noe pakket inn lengre. Men det gjør ikke meg noe, jeg elsker å pakke inn gaver ( heldigvis siden jeg nå om dagen pakker inn ca 100 gaver hver dag på jobb! )
I år gikk jeg til innkjøp av kjempefint papir på OBS! og masse fint glitrende bånd, noen ubrukelige til og fra lapper fra Nille, slengte på julespillelisten min, kakao i koppen og hadde en aldri så liten koslig stund for meg selv på kjøkkenet her hjemme. 

SAMSUNG CSC

Kakao

Apropos Kakao i koppen, dette er faktisk et must i juletiden og i år har jeg funnet verdens BESTE kakao! Den kan fåes litt forskjellige steder, jeg kjøpte min på Kremmerhuset til 119,- Du varmer bare melk og har i et par sjeer med kakao og rører sammen og vips, julestemning i en kopp!

SAMSUNG CSC

Kose genser og fargerike sokker!

Dette må jeg ha, en god strikkegenser til å holde varmen med og så noen fargerike juletematiserte sokker! I dag kjører jeg bare helt røde, men jeg har noen grå med isbjørn og nisseluer og noen grønne med julekuler også, så de går på rundgang. 

SAMSUNG CSC

Disneyfilmer

Det blir ikke jul uten Disney, og der tror jeg de aller fleste er enig. Da vi var små fikk vi alltid en disney film i julesokken hver julemorgen. Så vi kunne spise julegodter og se film mens mamma forberedte til middagen. Jeg kjenner bare tanken på minnet av dette gir meg julestemning ♥

Røde Julelepper

Ja, altså- jeg er jo faktisk skjønnhetsblogger, så dette punktet er jeg nødt å ta med! Hehe, i år har jeg lagt mitt elsk på den klare røde Lip Defineren og Matte Lip Liquid Sydney Amaryllis over, dette blir en kjempefin julerød farge og holder seg på i timesvis!

SAMSUNG CSC

… og sist men ikke minst den ultimate julestemnings boosteren!

Juleverksted

Hvert år de siste tja… 6 årene, om jeg ikke tar helt feil, så har jeg hatt tradisjon med å lage juleverksted. Her inviterer jeg søstrene mine og et par gode venninner og setter sammen et helt utrolig koselig juleverksted hvor vi lager alt mulig digg godis, som både spises der og da men som også legges under noen juletrær. Årets juleverksted går av stabelen i morgen, så nå skal jeg skrive handleliste til alt vi trenger og så skal det handles inn etter jobb i morgen.
Jeg slenger med et par bilder av fjorårets juleverksted, så kanskje dere skjønner hvorfor dette er det ultimate julestemnings boosten!

Håper dette kunne være til inspirasjon for dere som ikke har fått den store stemningen enda! Og til deg som har masse julestemning, fortell meg gjerne hva som gir nettopp deg julestemning!

Husk å ta vare på hverandre, spre glede og ikke stress ♥ Mange varme juleklemmer sendes deres vei!

PS.
Noe som også hører julen til er semifinalen i Vixen Blogawards, hvor jeg er nominert og trenger din stemme for å komme videre til finalen- Dere kan stemme hver 12. time frem til 31. desember og jeg blir veeeeldig glad om dere vil ta dere tiden til å slenge inn en stemme eller to. Bare trykk HER – så kommer dere rett innpå til avstemmingen ♥ Takk!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg