To new beginnings…

SAMSUNG CSC

Godt NYTTår mine fine ♥ Hvordan har dere det? Håper dere har hatt en helt fantastisk feiring av det nye året! 

Steike meg- ett år har gått forbi og et nytt år er igang. Det føles DIGG!! 
Jeg gikk ut av 2016 med en liten sosiale medier pause, hvor verken instagram eller bloggen har blitt oppdatert siden julaften. 
Kjente at jeg trengte å ta skikkelig pause, la julen komme over meg, være med venner og familie, slappe av etter vanvittig mye jobbing de siste månedene og rett og slett bare la hele dette året som har gått få synke inn. For det er litt av et år vi har lagt bak oss. 
For min del har det vært en berg og dalbane og en utrolig tøff, men fin reise fra å ha vært langtidssyk til å komme meg på beina, finne meg sjøl og finne ut hva jeg vil fremover!

Nyttårsforsettet mitt for 2016 gikk utpå å få flere opplevelser, hvor hvis jeg fikk en mulighet til å gjøre noe, så lenge det ikke gikk i veien for noe eller noen, så skulle jeg bare hive meg ut i det og just DO it! 
Det ble jammen meg et år med mye just do its – hehe, derfor tenkte jeg å rett og slett kjøre en liten recap av året 2016 og noen av dets høydepunkter! 

 

SAMSUNG CSC

Det er alltig gøy å se tilbake og se hvordan man har utviklet og forandret seg, så her får dere 2016 i forskjellige hår og makeup looks 

SAMSUNG CSC

Litt utpå våren takket jeg farvel med de lilla og rosa lokkene og fant tilbake til mitt blonde hår..Det var litt vemodig, men ganske digg å ikke måtte vedlikeholde fargen en gang i måneden!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Når fargene i håret forsvant, tok jeg det utover sminken i stede, mye gøyere, hehe! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Da sommeren kom, kastet jeg meg på barbert nakke trenden, men det var mest fordi det håret som var nederst i nakken der var av boss kvalitet, så da er det ikke noe å spare på- PLUSS, at det var sykt digg med luft i nakken

SAMSUNG CSC

Andre trender som ble lekt med var fletter, i alle mulige former og varianter..

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så til min favoritt tid året – Halloween!! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Mad hatter looken var definitivt favoritten min av alle Halloween lookene, så nå gleder jeg meg bare til Halloween 2017!! 

SAMSUNG CSC

Ellers i Livet i 2016..
Januar 2016- en liten bildesamling fra Vixen Blogawards og alle de fine folka jeg tilbragte denne kvelden med ♥
Nå er det jo bare litt over to uker til neste runde med blogawards og jeg gleder meg max til å møte disse godingene igjen!

I sommer gikk jeg også HELT utenfor komfortsonen og dro på BergenFest alene! Her snakker vi å teste seg selv, men det var SÅ gøy!
Dette er noe jeg anbefaler alle å teste ut en gang, fordi det var utrolig befriende og du åpner deg mer opp til å møte nye mennesker!

Det ble også masse fjellturer, Yoga på toppene og i september gikk jeg StoltzenOpp løpet, hvor jeg tok ny personlig rekord opp bakken med 17 minutter og 53 sekunder, wohooo!


2016 har også bydd på masse nye og gøye jobber, alt fra fotoshoots, nydelige bruder, hårshow til musikkvideoer!

Etter en stor jobb jeg hadde i august, fikk jeg gjennomført kanskje det største jeg noengang har gjort, nemlig å pakke sakene og reise ALENE til New York i en uke. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Virkelig en opplevelse for livet- som jeg faktisk snart skal få dele med to av mine fine søstre ♥

SAMSUNG CSC
Alt i alt kjenner jeg at dette året har vært det mest begivenhetsrike så langt i mitt voksne liv og nå kjenner jeg at jeg gleder meg max til hva 2017 har å by på!

Sååå hva blir årets nyttårsforsett? 
Vel, jeg har fått streng beskjed av min beste venninne Karina, at jeg ikke kan få lov å kalle meg RockstarCharlie uten å faktisk kunne spille et instrument.
Så i år blir nyttårsforsettet å leve opp til navnet mitt! 


Syns det var helt på sin plass å starte og avlsutte dette innlegget med koselige bilder av Karina og meg, her fra gårsdagens nyttårsfeiring med fabelaktig ukulele spilling fra meg, haha, nå fikk vi faktisk feiret både inngangen og utgangen av 2016 sammen! 

2017- I’m ready for you! 

Lots of love ♥

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

 

  1. Om du noen gang skal tilbake til rosa hår burde du hatt Mad Hatter håret hver dag.
   Digger å se så mange av make up lookene dine samlet!
   Håper du får et magisk bra 2017, det fortjener du virkelig!<3

  2. du er så kul 😀 og flink med sminke:D du kler faktisk veldig godt rosa hår:D
   godt nyttår:D du fortjener all lykke, hell og kjærlighet i 2017 😀

  3. Ingrid: Ja, nå endte jeg opp med å få biiiittelitt rosa og lilla pigmenter i håret, men fargen er subtil og naturlig! Gleder meg til å få vist noen skikkelige bilder =D

   Tusen takk for så fine ord, snuppah – ønsker deg et fantastisk år også <3

  4. Evelin: Hehe, tusen takk lille venn <3
   Godt nyttår til deg også- gleder meg til året som kommer og alle de gøye looksene vi skal gå gjennom! wohoo!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg