Welcome to the Family

SAMSUNG CSC

Hey hey!! 
Er det bare meg som hadde en max hard dag i går? Haha, jeg sto opp og jada, var litt sleten i poteten, men tenkte det ville avta utpå dagen.. men nope! 
Jeg følte meg rett og slett hungover, og etter at jeg kom hjem fra jobb og hadde fått mat i magen hadde jeg en bitteliten powernap på sofaen. Men det ødela jo alt, for jeg sovnet ikke før i halv tre tiden i natt og gjett når jeg våknet i dag da?! Kl 1230!!! Jeg som hadde såå mange planer for dagen i dag før jeg begynner på jobb kl 15- de gikk jo rett i vasken, var jo såvidt jeg rakk å skrive dagens innlegg.. jaja- nå får jeg håpe at etter over 11 timer med søvn så skal jeg være tilbake i normal rytme, for hverdagen, den venter ikke på meg, haha!

ANYWHO- i dag tenkte jeg å skrive litt om noen nye tilskudd i samlingen min, samt fortelle dere om den aller, aller første. Der alt sammen begynte! 

SAMSUNG CSC

Sminkekostene mine, mine elskede sminkekoster!! Jeg har ikke telt dem på en stund, men det er vel omlag 200stk av dem. Noen er make- du vet, når du finner en kost som er SÅ god, så er det greit å ha et par ekstra i tilfelle den ene ryker! Nei, jeg er ikke gal eller har en insane samlemani, (bare litt) dette er jo tross alt verktøyet mitt, siden jeg jobber som makeupartist. Så mens håndverkere har hammer, skrutrekker og vater, så har jeg sminkekoster! 

Men så har det jo ikke alltid vært en så enorm samling, den har bygget seg opp, sakte men sikkert de siste 9 årene. Fordi for 9 år siden, så eide jeg faktisk ikke èn eneste sminkekost! 

Hils på min aller første makeupkost- Foundation Brush fra The Body Shop.
SAMSUNG CSC

Når vi går inn i mars måned, så har jeg jobbet i The Body Shop i 9 år! Og det var ikke før etter jeg hadde jobbet der en måneds tid, at jeg kjøpte meg denne kosten. Før jeg begynte å jobbe der, hadde jeg selvsagt brukt sminke, men jeg pleide bare å bruke litt matt pudder og maskara. Ikke fylte jeg i bryn, ikke brukte jeg noe på leppene og de få gangene jeg hadde øyenskygge på, så var det påført med sånn svampekost som fulgte med i disse øyeskygge boksene fra Isadora. 

SAMSUNG CSC

Men etter å ha jobbet i The Body Shop bare en kort stund fikk jeg for alvor opp øynene for sminke og min kjærlighet for det, og der begynte investeringen i skikkelige sminke koster. Som nevnt, denne kosten er snart 9år gammel og den er, med unntak av et par hår som stikker ut på siden, like fin i busten som da jeg kjøpte den og det handler først og fremst om god kvalitet, men også at man må behandle kostene riktig.

SAMSUNG CSC

Det å investere i skikkelige koster, vil du virkelig få igjen for, så lenge du også behandler de fint. Jeg er jo nøye med å vaske de og la dem ligge og tørke slik at de bevares best mulig. Denne kosten koster 179,- så det er ikke den dyreste kosten i verden. Jeg har faktisk hatt andre koster som er myye dyrere, som har gått i stykker etter alt for kort tid!

Som jeg skrev innledningsvis, har jeg nå fått meg et par nye venner i samlingen, for da The Body Shop i høst lanserte noen nye koster, kunne jo jeg ikke gjøre annet enn å skaffe meg disse, så på siste vakt før jul kjøpte jeg inn disse fine kostene her!

SAMSUNG CSC

Disse kostene er SÅ gode!! De er, som alle andre koster fra The Body Shop, laget med 100% syntetisk nylon, og de er av ypperlig kvalitet og jeg regner med at disse kostene vil vare minst like lenge som min elskede foundation kost.

SAMSUNG CSC

Designet på disse kostene er helt nytt, de har et brunt tre skaft og er avrundet under, slik at de passer enda bedre nedi både sminkebeltet mitt, men også i sminke holderne jeg har på stylingrommetl. Face Visage kosten som dere ser på midten under her, kom inn i sommer og har det samme designet som de andre kostene, så dere kan se forskjellen på de nye og “gamle”. Jeg virkelig elsker det nye designet, for det står mer i stil med den naturlige profilen til The Body Shop. 

SAMSUNG CSC

Kostene jeg har skaffet meg er Foundation Buffing Brush 189,- Pointed Highlightier Brush 169,- Angled Blush Brush 179,- Slanted Contour Brush 179,-
Fan Brush 129,- Eyeshadow Blending Brush 149,- Flat Shader Brush 139,- og den doble kosten med Slanted på ene siden og Blender på andre siden, Brush Palette 149,-

SAMSUNG CSC

Det fins to koster til i den nye serien, Pointed Liner Brush 119,- og Precition Crease Brush 149,- men de måtte jeg vente med, penger vokser liksom ikke på trær her i gården så.. =P  

SAMSUNG CSC

Favoritt kostene mine så langt av disse er Foundation Buffing Brush og Eyeshadow Blending Brush- som gjør enhver foundation flawless på huden og øyenskyggene blendes til perfeksjon- LOVE!

SAMSUNG CSC

Jeg er også veldig glad i den doble kosten, super å ta med i toalettmappen når man skal reise, da har du brynskost, eyeliner kost og øyeskygge blender i ett!

SAMSUNG CSC

Her er nydelighetene samlet ♥
Har dere rukket å prøve disse kostene enda? Og hva er din favoritt sminkekost?

Nå må jeg løpe ned på jobb, vi snakkes senere my loves!

__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke #Sminkekoster #TheBodyShop

 

Siste innlegg