Årets Første…

SAMSUNG CSC

Årets første mandag, årets første arbeidsdag og årets første Dagens Look!

Blanke ark kjennes så godt, jeg har så mye gøy å vise dere fremover- dette blir så bra! Dere skal få noen hint – DIY, Videoer og maasse deilige nyheter fra skjønnhetsverdenen.. 
DIY- prosjektene er noe jeg gleder meg aller mest til, og første prosjekt går igang allerede iløpet av denne uken!! 

Men nå skal vi over til det som vi har her og nå, og det er dagens makeup og frisyre!
Jeg har nå gått kronisk forkjølet siden jeg var sjuk Halloween helgen, og nå i jula har jeg vært påvirket av noe allergi greier, tipper det er julegranen som står nedi stuen, så hele ansiktet mitt er hovent, poser under øynene, sår og hoven nese… og dette er jo ikke det beste utgangspunktet for å legge fin makeup på! Men jeg lar ikke det stoppe meg- for jeg er neppe alene om å være forkjøla, så da tenkte jeg å vise dagens makeup som et fint eksempel på en makeuplook som passer flott når man er nettopp forkjøla og hoven i fleisen, jeeeei! 

SAMSUNG CSC

Hovedfokus på denne looken er friske farger på leppene og markerte bryn. 
På øynene har jeg lagt en rolig skimrende øyenskygge for å gi litt lys og liv til øynene, med en lett liner langs vippelinjen og brun maskara.
Cluet her er å holde det lyst og friskt, for med en gang du tar på for mørke farger, fremheves poser og linjer. 

SAMSUNG CSC

På leppene har jeg lekt meg med en korall lip liner, samt to forksjellige matte lip liquids, en i rød og en i oransje for å skape en ombre effekt. I tillegg har jeg dyttet på litt highlight på midten av leppen for å lyse opp, syns denne fargen ble skikkelig fresh!

SAMSUNG CSC

Frisyren i dag, er en ny variant, hvor jeg istede for å ha den her dutten midt på toppen av hodet som jeg pleier, heller har gått for en look som både lar meg ha litt hår ned, men samtidig fått det vekk fra fjeset. Istede for å bruke hårstrikk har jeg i dag valgt å gå for fliseklemmer. Før var det jo sånn at de ikke skulle synes, men nå er det blitt poppis med synlige klemmer! Derfor har jeg fylt sveisen med er noen fine glitrende spenner fra Monki. Gøysig! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere om looken? 

Nå må jeg løpe på jobb, nyt dagen fineste ♡
__________________

*Følg meg gjerne på Youtube, Snap, Facebook og Instagram*

#Skjønnhet #Skjønnhetsblogg #Blogg #Makeup #Sminke

Siste innlegg